Ereszcsatornát vitt a fideszeseknek egy DK-s képviselő a parlamentbe

Szerző: Petróczi Rafael
2020.12.07. 12:19

Az akciózó DK-s képviselő, Varga Zoltán ereszcsatornával kínált menekülőutat a fideszeseknek, ha azok elborzadva szembe akarnának nézni a bűneikkel.

Ereszcsatornát vitt a fideszeseknek egy DK-s képviselő a parlamentbe

Úgy tűnik, Jakab Péter Jobbik-elnök krumplizsákos akciója megihlette a DK-t is, pontosabban a párt egyik országgyűlési képviselőjét és elnökségi tagját, Varga Zoltánt. Varga most nem egy zsák krumplit, hanem – a brüsszeli szexpartiról ereszcsatornán leereszkedve sikertelenül menekülni próbáló, és emiatt többek között az EP-képviselőségéről és a Fidesz-tagságáról is lemondó Szájer Józsefre célozva – egy

ereszcsatornát vitt ajándékba a kormánypárti képviselőknek.

Az akciót a DK képviselője a napirend előtti felszólalása során hajtotta végre, amiben egyébként élesen bírálta a szerinte képmutató kormánypárti képviselőket, akik a keresztény-konzervatív erkölcsökre hivatkozva akarják megmondani a magyar társadalomnak például azt, hogy „az anya nő, az apa férfi”.

„Ha jól értem, a brüsszeli fideszes gyakorlat szerint az apa, ha a család éppen nincsen ott, vagy elaludt, akkor nyugodtan menekülhet különben ereszcsatornákon a hatóságok elől nagyputtony kábítószerrel a drogos, csoportos, illegális szexorgiákról. Ez lenne a jó keresztény erkölcs?” – tette fel a költői kérdést Varga.

Varga felszólalásában arra is kitért, hogy szerinte vérlázító, hogy a fideszesek az innen-onnan lopott pénzeket „drogokra, kurvákra, orgiákra, luxusjachtokra és valami őrült luxusra költik. (…)

Maguk a 3k kormánya: közpénz, kokain, kurvák!”

Varga azonban kiutat is kínált a kormánypárti képviselőknek, ha szembenézve tetteikkel annyira elborzadnának, hogy menekülőre fognák: ekkor emelte fel színpadiasan az ülésterembe behozott bádog csatornadarabot.

„Jöjjenek, nézzék meg, végezzék el azokat a tornagyakorlatokat, amit Brüsszelben már megismertünk!”

– invitálta Varga a fideszeseket az ajándék közelebbi szemügyre vételére.

FORRÁS: DK SAJTÓOSZTÁLY

Varga azonban – ellentétben Jakab Péterrel – a helyén maradt, és nem próbálta a „megajándékozottakra” tukmálni a meglepetést.

NYITÓKÉP: A Demokratikus Koalíció Facebook-élője

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek