+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2020. december 7. hétfő, 12:19
Az akciózó DK-s képviselő, Varga Zoltán ereszcsatornával kínált menekülőutat a fideszeseknek, ha azok elborzadva szembe akarnának nézni a bűneikkel.

Úgy tűnik, Jakab Péter Jobbik-elnök krumplizsákos akciója megihlette a DK-t is, pontosabban a párt egyik országgyűlési képviselőjét és elnökségi tagját, Varga Zoltánt. Varga most nem egy zsák krumplit, hanem – a brüsszeli szexpartiról ereszcsatornán leereszkedve sikertelenül menekülni próbáló, és emiatt többek között az EP-képviselőségéről és a Fidesz-tagságáról is lemondó Szájer Józsefre célozva – egy

 

ereszcsatornát vitt ajándékba a kormánypárti képviselőknek.

 

 

Az akciót a DK képviselője a napirend előtti felszólalása során hajtotta végre, amiben egyébként élesen bírálta a szerinte képmutató kormánypárti képviselőket, akik a keresztény-konzervatív erkölcsökre hivatkozva akarják megmondani a magyar társadalomnak például azt, hogy „az anya nő, az apa férfi”.

 

„Ha jól értem, a brüsszeli fideszes gyakorlat szerint az apa, ha a család éppen nincsen ott, vagy elaludt, akkor nyugodtan menekülhet különben ereszcsatornákon a hatóságok elől nagyputtony kábítószerrel a drogos, csoportos, illegális szexorgiákról. Ez lenne a jó keresztény erkölcs?” – tette fel a költői kérdést Varga.

 

Varga felszólalásában arra is kitért, hogy szerinte vérlázító, hogy a fideszesek az innen-onnan lopott pénzeket „drogokra, kurvákra, orgiákra, luxusjachtokra és valami őrült luxusra költik. (…)

 

Maguk a 3k kormánya: közpénz, kokain, kurvák!”

 

Varga azonban kiutat is kínált a kormánypárti képviselőknek, ha szembenézve tetteikkel annyira elborzadnának, hogy menekülőre fognák: ekkor emelte fel színpadiasan az ülésterembe behozott bádog csatornadarabot.

 

„Jöjjenek, nézzék meg, végezzék el azokat a tornagyakorlatokat, amit Brüsszelben már megismertünk!”

 

– invitálta Varga a fideszeseket az ajándék közelebbi szemügyre vételére.

 

FORRÁS: DK SAJTÓOSZTÁLY

 

Varga azonban – ellentétben Jakab Péterrel – a helyén maradt, és nem próbálta a „megajándékozottakra” tukmálni a meglepetést.

 

NYITÓKÉP: A Demokratikus Koalíció Facebook-élője

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Noha a Varga Mihály-féle új adócsomag célja az adócsökkentés és az adóegyszerűsítés, az leginkább kommunikációs húzásként értelmezhető. Elemzés!

A számok alacsonyabbak a hivatalos adatoknál, de a kórházba kerültek körében a halálozási arány magas.

A párt küldöttgyűlése döntött így. Karácsony szombatra nagy bejelentést ígért.

Az eset miatt Skóciában többen is azt követelik, hogy legyen saját bevándorláspolitikájuk.

Szombattól korlátozás nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között, jelentette be Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter Pozsonyban azt mondta: nem hagyják, hogy az ügy lekerüljön a napirendről.

Néhány kivétel azért marad: a piacokon, a zsúfolt helyeken és a busz- és vonatállomásokon még kell majd a maszk, máshol azonban nem. Június elsejétől pedig újabb enyhítések jönnek.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás