+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2020. december 2. szerda, 13:23
Habony Árpád washingtoni pózolása és Tarlós István körhintázása után újabb fideszes politikus vonulhat be a Magyar Mémpantheonba. Borítékolható volt, hogy a brüsszeli szexpartiról a rendőrök elől ereszcsatornán menekülő Szájer megihleti a mémgyárosokat – össze is szedtük nektek a legjobb alkotásokat!

+ Véletlen lenne?

 

 

+ Nézzük a jó oldalát: itt a vissza nem térő lehetőség új jelmondatokat kitalálni a kormányoldalon!

 

 

+ Örvendezhet az ellenzék is: Mészáros Lőrinc szállodabizniszeinek gyorsan leáldozhat, ha a szájeri ereszbiznisz lesz az új NER-menőség

 

FORRÁS: ANTITIBI

 

+ Sőt, még hollywoodi magyar siker is születhet az EP-képviselőnek hála!

 

 

+ A Gazdálkodj okosan nevű társasjáték is izgalmas kiegészítőkkel bővülhet

 

 

+ Lázár János segítségével a videójáték-piacra is betörhetünk

 

 

+ A képzőművészeti lehetőségek is határtalanok

 

 

+ És még a magyar zenei kultúra újraértelmezésére is lehetőség adódik

 

 

+ Persze nem mindenki örül a szájeringolásnak, adózzunk egy perc néma csenddel az eresz lakóinak!

 

 

+ A közmédiának is segítettek jól értelmezni a botrányt a mémgyárosok

 

 

+ Milyen igaz!

 

 

+ „De ami ennél is fontosabb, az a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál”

 

 

+ Vannak szerencsére még igaz keresztény politikusaink, akik nem félnek ledarálni a gonoszt!

 

 

+ Mások viszont szájeri jövőt vizionálnak

 

 

+ Azért adjunk szót az érintett félnek is, úgy a korrekt

 

 

+ Szájer József a „házibulin” is biztosan a brüsszeli liberális dekadencia visszaszorításán dolgozott

 

 

+ Szájer sorstársait, a vakkomondoros Balogh Józsefet, a luxusyachton prositzó Borkai Zsoltot és a pedofil Kaleta Gábort is illik meghallgatni

 

 

+ Akárkinek is adunk igazat a Szájer-ügyben, egy biztos: Szájernél coolabb arcot sokáig nem fogunk találni a magyar politikában

 

 

+ Az ünnepek közeledtével már csak egy dolog maradt hátra: nyissuk ki a következő ablakot az adventi naptárban!

 

 

NYITÓKÉP: Mathieu Cugnot / Európai Parlament

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Május 10. több román értelmiségi szerint az erdélyi magyarokkal közös, integratív nemzeti ünnep is lehetne. De mi vezetett a Román Királyság megalapításához, és kik a román monarchisták főhősei?

Hiába tartják a szakértők jó készítménynek a két vakcinát, mivel elegendő mRNS-vakcina érkezik az országba, így szerintük felesleges használni.

A Kappu tulajdonosa szerint méltatlan helyzetbe hozná a vendégeit, ha elfogadná a védettségi igazolványokat. Inkább vállalja a veszteséget.

A korábbi kormányzati kommunikáció szerint május közepére hat, május végére hétmillió ember kaphatja meg az első koronavírus elleni oltását, azonban ezektől a számoktól jócskán elmaradunk.

168 települést ért el a több civil szervezet által lebonyolított kampány, 5 ezren már meg is kaphatták az első oltást. Tabletekkel regisztrálnak, konteókkal küzdenek meg.

1941. május 10-én Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese váratlanul Skóciába repült. Állítólag arra akarta rávenni Churchill ellenzékét: kössenek békét Németországgal, hogy elkerüljék a kétfrontos háborút.

Azt mondják, nemcsak a szavak szintjén foglakoznának velük.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Twitter megosztás Google+ megosztás