Mi ez?

Az Azonnali egy független újság, főleg közéleti, de néha akár kevésbé közéleti tartalommal megtöltve. Kevesen vagyunk, ezért nem a legnagyobbakkal versenyzünk, hanem olyan anyagokat írunk, amik szerintünk valamiért érdemesek a figyelemre, legyen az tüntetés, önkormányzati szurkálódás, focimeccs vagy akár film. Főleg Budapestről dolgozunk, de boldogan megyünk mindenhova, ha épp találunk valami témát.

Az Azonnalit 2017-ben alapította a Mandinertől távozott Bakó Bea és Bukovics Martin, azóta változó szereposztásban megy a lap, túlélve két országgyűlési választást is, reményeink szerint ennél még sokkal többet is végigkövethetünk.

Az Azonnalit kiadó cég, az Azonnali Média Kft. két magánszemély kezében van, 90 százalékban Ungár Péterében, 10 százalékban Gerényi Gáboréban. A tartalomba természetesen ők sem szólnak bele, ahogy értelemszerűen a hirdetőink sem.

Ha esetleg szeretnél beszállni akár egy véleménycikkel (nem feltétlenül kell egyetértenünk a véleményeddel, ha jól építed fel), vagy akár dolgoznál itt egyszer valamilyen formában, akkor keress fel minket, nagyon kedves társaság vagyunk.