Főszerkesztőt igazolt az Azonnali!

2018.08.27. 14:36

Újabb négy okot mondunk, hogy beállítsd kezdőlapnak az Azonnalit.

Főszerkesztőt igazolt az Azonnali!
Alakul az impresszum!

Újabb újságírókkal bővült az Azonnali szerkesztősége.

Aki figyelmes volt, és van szeme az ilyesmire, már az elmúlt napokban is olvashatta őket nálunk. És egy Azonnali-olvasónak jó a szeme.

Az Azonnalinál folytatja Hutter Marianna, aki az Ismert Áprilisi Események előtt a Magyar Nemzet belpolitikai újságírója volt. Ez a belpolos profil változatlan marad az Azonnalinál. Ha este látod őt a tévében, ne lepődj meg.

Egészen új témákat hoz az Azonnalihoz Bakodi Péter, aki megjárta már a Magyar Idők külpolitikai rovatát és a közmédiát is. Akit közérthetően érdekel a kül- és biztonságpolitika en bloc, plusz a magyar honvédség, őrá számíthat.

Kolozsvárról Budapestre teszi át székhelyét a kedvünkért Kulcsár Árpád, aki korábban az erdélyi közéleti-kulturális portál, a Transindex főszerkesztője volt. Ott korábban környezetvédelmi, majd kulturális rovatot is vezetett. Ezen felül irodalmi szerkesztőségekben is megfordult. 

Mostantól heti rendszerességgel, változó témákban és műfajokban jelentkezik Böcskei Balázs politológus, politikai elemző, az IDEA Intézet vezetője. Egotripek, kultúrkalózkodás, közéleti-politológiai kérdések komolyabban, kor-, város- és emberdiagnózisok még komolyabban, a XX. század átmentése a XXI. századba, és minden, mi a szemnek láthatatlan.

És ez még nem minden!

Napokon belül elkészül az Azonnali hírlevele is! Hétfőn, szerdán és pénteken reggel kapod majd a mailfiókodba – hétvégére pedig zenét, irodalmat, filmeket és programokat küldünk neked.

További jó olvasást kívánnak
 

Bakó Bea és Bukovics Martin
Azonnali-főszerkesztők

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek