Indul az Azonnali Eb-műsora, a Szotyizó!

2021.06.11. 13:04

Magyarországon és Európában most egy hónapig minden a fociról fog szólni, így egy kis csavarral mi is beállunk a sorba: Böcskei Balázs politikai elemzővel és futballbíróval, valamint Schiffer András volt politikussal, ügyvéddel, megrögzött Vasas-drukkerrel indítunk Eb-műsort. Videón mutatjuk, mire lehet számítani!

Június 11-én pénteken indul a foci Európa-bajnokság. Budapestnek és Magyarországnak különösen nagy dolog ez most: a magyar válogatott nemcsak hogy játszik az Eb-n, de Budapest egy a bajnokságot rendező városok közül. Az Azonnali ezért az Európa-bajnokság idejére műsort indít Böcskei Balázs politikai elemzővel és futballbíróval, valamint Schiffer András volt politikussal, ügyvéddel és megrögzött Vasas-drukkerrel.

A Szotyizóhoz hasonló dolog nem nagyon volt még a magyar neten: megnézzük, mi történik, ha két, alapvetően a magyar foci berkeiben és a közéletben jártas ember beszél az Eb-t körülvevő kultúrharcról, társadalmi jelenségekről, és természetesen magáról a játékról.

Itt szóbakerülhet minden, amit egy régimódi sportműsorból sohasem fogsz megtudni.

Olyan vitákra és beszélgetésekre számítunk, amikből akár még az is kiderülhet, hogy

+ mi értelme van a rasszizmus elleni térdelés körüli harcnak,

+ lehet-e egyáltalán politikamentes a foci vagy

+ ki lövi stílusosabban a szabadrúgást, Lukaku vagy Illés Béla.

Az első részben Schiffer és Böcskei elmondják, mi közük van nekik mégis a focihoz, mire számítanak nagyjából a magyar válogatottal kapcsolatban, és hogy lesz-e szerintük idén vonulás a Nagykörúton.

A Szotyizóval tehát jövő héttől minden csoportkör – ilyen formában először június 16-án szerdán – élő adásban jelentkezünk majd a Youtube-on és a Facebookon, hogy rendet tegyünk esélyekkel, a pályán és a lelátón történtekkel kapcsolatban. 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek