Covidos Kunhalmi Ágnes is, kórházba került

Szerző: Fekő Ádám
2022.01.20. 18:22

Az MSZP társelnöke nehéz pár nap elég néz.

Covidos Kunhalmi Ágnes is, kórházba került

Kunhalmi Ágnes is elkapta a koronavírus-fertőzést, jelenleg pedig kórházban van - tájékoztatott az MSZP társelnöke Facebookon. A Honvédkórházban fekvő politikus egy szelfit is feltöltött magáról. 

„Már este szúrt a hátam, és hajnalban arra ébredtem, hogy mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül. Olyan rosszul lettem, hogy a Honvédban kötöttem ki. Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két Astra Zeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz”

– írta Kunhalmi, majd arra kért mindenkit, oltassa be magát lehetőleg.

A héten Kunhalmi már a második vezető ellenzéki politikus, aki covidos lett, a közös miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter tesztje is pozitív lett, bár az ő tünetei jóval enyhébbek, csütörtökön legalább is jó állapotban tudta bejelenteni, hogy összegyűltek az aláírások az ellenzék két népszavazási kérdéséhez.

KIEMELT KÉP: Kunhalmi Ágnes / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek