Trumpot vagy Bident választanák a képviselők?

2020.11.02. 18:55

Sok képviselő bajban lenne, ha választania kéne, van, aki pedig egy főtt tojást sem bízna Trumpra.

Nyakunkon az amerikai elnökválasztás, így hát mi másról is kérdeztük volna a képviselőket az új videónkban, mint arról, hogy

kinek szurkolnak: Donald Trumpnak vagy Joe Bidennek?

Ezen túl arra is kíváncsiak voltunk, hogy szerintük Magyarországnak melyik jelölt elnöksége lenne jobb.

Az igazat megvallva arra számítottunk, hogy a Fidesz-KDNP-sek feltétel nélkül Trumpra voksolnának, az ellenzéki pártok képviselői pedig mindenképpen ellene, de ennél sokkal érdekesebb a helyzet!

Meglepően sok képviselő inkább nem is választana senkit, például a független Sneider Tamás és az LMP-s Hohn Krisztina, de

nagyon nehéz helyzetben lenne, ha amerikai állampolgár lenne a mihazánkos Dúró Dóra is, sőt, lehet, el se menne szavazni.

Kálló Gergely, a Jobbik politikusa viszont egyértelműen Trumpra szavazna, és így tenne a független Volner János is. Pesti Imre fideszes képviselő is a republikánusoknak szurkol, viszont „van némi fenntartása” Trumppal kapcsolatban.

A párbeszédes Tordai Bence velük ellentétben még „egy főtt tojást se” bízna Trumpra, de az LMP-s Ungár Péter (aki egyébként az Azonnali többségi tulajdonosa – a szerk.) is Bident választaná, amellett, hogy szerinte az amerikai külpolitikára nincsen rettentően nagy hatása az elnöknek.

Aki viszont még last minute fogadni akar az amerikai elnökválasztásra, annak

Kósa Lajos tutiját ajánljuk, aki szerint „Trump győz, de lehet, hogy nem”.

Részletek a videóban!

Vitárius Bence

Az ember, aki rajzol, amíg a többiek írnak.

olvass még a szerzőtől
Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek