Minőségi Újságírás-díj: újra a kiemeltek között az Azonnali

Szerző: Bukovics Martin
2020.10.14. 11:27

Abaújkérről hozott nektek riportot, podcastot és videót Galavits Patrik és Vitárius Bence, ezt emelte ki a zsűri.

Minőségi Újságírás-díj: újra a kiemeltek között az Azonnali

Miután júliusban mi vittük el, augusztusban pedig ki lettünk emelve, a Főszerkesztők Fóruma nyilvánosságra hozta, hogy 2020 szeptemberében a Minőségi Újságírás-díjat Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója kapta a magyar politikai elit, illetve a német ipari és kormányzati szereplők közötti kapcsolat dinamikájának értelmező és mélyreható bemutatásáért.

A győztes íráson túl a beérkezett nevezések közül a zsűri három másikat is kiemelésre méltónak tartott.

+ Galavits Patrik az Azonnalin a – zsűri megfogalmazása szerint újszerű, németül trimediális – megközelítésben, párhuzamosan írott, hangos és mozgóképes riportban (utóbbi esetben Vitárius Bence közreműködésével) a helyszínen, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Abaújkéren mutatta be a Magyar Evangéliumi Testvérközösség Wesley János Főiskolájának tevékenységét.

Kasnyik Mártonnak a G7-en megjelent cikke az elnökválasztásra készülő Egyesült Államokban a napi politikánál mélyebb szinteken végbemenő változásait elemezte kiemelkedő színvonalon és összetettséggel.

Bódis András a Fourcardinal Kft. szerepét tárta fel részletesen (itt és itt) a Külgazdasági és Külügyminisztérium 17 milliárd forint értékű lélegeztetőgép-beszerzésében a Válasz Online-on megjelent cikkében.

Jó olvasást, podcasthallgatást, videónézést!

A Minőségi Újságírásért-díj zsűrijének tagjai: Varró Szilvia, Nyáry Krisztián, Weyer Balázs, Both Vilmos, Dudás Gergely, Hermann Irén, Veiszer Alinda.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek