+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2020. március 18. szerda, 19:59
Akkorát talán még soha nem égett Orbán Viktor, mint a szerdai néma bejelentésekor. Megemlékezett erről a mémvilág is.

Elég nagy blama lett Orbán Viktor március 18-i, 15 órára tervezett rendkívüli bejelentéséből:

 

a kizárólag a Facebookon közvetített bejelentésnek nem volt hangja, és mivel azt több, mint kétszázezren nézték volna, az élő videó is akadozott.


A koronavírussal kapcsolatos új, egyébként gazdasági intézkedéseket így fél órás csúszással ismerhette meg a közvélemény, de a baj – kommunikációs szempontból – addigra már megtörtént: úgy beégett a miniszterelnök, mint talán még soha, ahogy ezt az alábbi mémek is bizonyítják.

 

1. A digitális távoktatás első áldozata

 

2. Egyszer csak betölt a Windows...

 

 

3. Puzsér-fanoknak sok szeretettel

 

 

4. Sokak reménye foszlott semmivé, amikor végül lejátszották hanggal együtt is a bejelentést

 

 

5. Nem szép dolog így becsapni Magyarországot

 

 

 

6. Így már minden világos!

 

 

7. Latol gyelek ez a Viktol

 

 

8. Ellenfelére akadt Szentkirályi Alexandra

 

 

9. Hát most mit csináljunk, húzzuk ki belőle harapófogóval?

 

 

10. Mindeközben a miniszterelnöki stáb...

 

 

11. Az M1 megtalálta az Igazán Fontos Témát, csak hogy ne kelljen foglakoznia az orbáni blamával 

 

 

12. De ha az M1 szinkronizálta volna a bejelentést, az valahogy így nézett volna ki

 

 

13. Az igazán elkötelezett fideszest nem lehet megrengetni 

 

 

14. Ez vitathatatlan!

 

 

15. Némaságában sem mutatott példát a miniszterelnök úr :(

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Sőt, a leszállított mennyiség akár ennek a duplája is lehet, ha a Bizottság lehívja a német gyártóval kötött szerződésben szereplő másik 900 millió adag vakcinára szóló opciót is.

2018-ban, amikor az akkor még LMP-pártelnök épphogy csak elveszítette a választást, a Jobbik még 8,5 százalékot szerzett – most azonban szerintük már megérdemli Szél a Jobbik támogatását.

Az emberi jogi szervezet szerint Putyinék arra használták fel a korábbi döntésüket, ami elvette Navalnijtól ezt a státuszt, hogy e mögé bújva „megpróbálják meggyilkolni” a politikust.

Azonban Belaruszban nem lehet majd levélben szavazni, mert azzal Lukasenka szerint visszaélnének az amerikaiak és elpusztítanák az országát.

Két újságírólány is azzal vádolja Wolfgang Fellnert, az egyik legolvasottabb osztrák bulvárnapilap kiadóját, hogy szexuálisan molesztálta őket.

Az egyetem Neptun rendszeréből származó, angol nyelvű és külföldi hallgatóknak szánt levelek szerint a biztonságos vizsgázás egyetlen módja az oltás, ezért mindenkit buzdítanak az oltásra.

Egy momentumos politikus vetette fel a határrevíziót, pontosabban inkább egy területcserét Szlovákiával. A nógrádi Horváth Ferenc az Azonnalinak elmondta, miért akarja újra magyar kézben
tudni a somoskői várat.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

Twitter megosztás Google+ megosztás