Még nem tudjuk, mit akart bejelenteni Orbán Viktor, mert lehalt az élője

Szerző: Illés Gergő
2020.03.18. 15:37

Több, mint kétszázezren nézték, de nem hallották a miniszterelnök Facebook-bejelentését.

Még nem tudjuk, mit akart bejelenteni Orbán Viktor, mert lehalt az élője

Hiába szólt volna a nemzethez valamilyen – valószínűleg a koronavírussal kapcsolatos – fontos kérdésben délután 3 órakor Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, mégsem hallotta senki:

a miniszterelnöki bejelentésnek nem volt hangja, és mivel azt több, mint kétszázezren nézték volna, az élő videó is akadozott.

Az új intézkedéseket, melyek tartalmát ezen cikk publikálásakor még nem tudjuk, kizárólag a Facebookon közvetítette volna a miniszterelnök, vagyis még ebből az alkalomból sem állt ki az újságírók elé. A Facebook-élő viszont Orbán oldalának túlterheltsége miatt lefagyott, és talán még nagyobb blama, hogy még a köztévé sem tudta így élőben közvetíteni a miniszterelnöki bejelentést, hiszen ők is csak a Facebookon keresztül férhetttek hozzá a bejelentéshez.

Helyette az M1 híradójában egy Indexet és 444-et pocskondiázó riportot közöltek, amelyben arról számoltak be, hogy a két hírportál pénzt kér az olvasóitól. Közben gondosan ismételgették, hogy az Origo szerint a két hírportál „tarhál” az olvasóktól, de a bejelentésről még az adóforintokból fenntartott közmédiában sem lehetett értesülni.

Orbán néma bejelentkezését azóta már törölték, de az Index teljes tartalmában újra feltöltötte azt. Aki tud szájról olvasni, mindenképp ossza meg velünk, mit jelenthetett be Orbán Viktor!

BORÍTÓKÉP: Orbán Viktor élő videója

Illés Gergő
Illés Gergő az Azonnali újságírója

Európai politikáról, Közép-Európáról ír. Magyar belpolitikáról pedig akkor, ha ideges.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek