Jobboldali hetilapot akarsz vásárolni, mit teszel?

2019.09.12. 12:35

Megjelent a nyomtatott Mandiner, de ott van még mellette Magyar Hang, Figyelő, Demokrata, és sok minden más is. Te melyikre rabolsz rá az újságosnál? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Jobboldali hetilapot akarsz vásárolni, mit teszel?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Csütörtökön megjelent a Mandiner hírportál nyomtatott verziójának első száma: a printlap új szlogenje „a polgári karakter”, főszerkesztője pedig – ahogyan azt az Azonnali már augusztus végén megírta – Szalai Zoltán, az online verzió lapigazgatója lett. Az első lapszámban többek között találunk Balog Zoltán-interjút, önkormányzati választási esélylatolgatást, interjút a II. kerületi fideszes polgármesterrel és beszélgetést Böjte Csaba ferences szerzetessel is. Sőt, az ínyencek csemegézhetnek Szánthó Miklós KESMA-vezér beszéde, Lánczi András Corvinus-rektor liberalizmusekéző fejtegetése, és Schöpflin György volt fideszes EP-képviselő zöld jobboldaliságot hirdető publicisztikája között is.

Az új lapnak megjelenése után, csütörtök reggel

az ország egyik legkomolyabb influenszere, Orbán Viktor miniszterelnök csinált reklámot Facebook-oldalán.

Ám az, hogy a 652 ezer Facebook-lájkolóval rendelkező influenszer-miniszterelnök kicsit besegített a Mandiner kampányába, még nem jelenti, hogy a jobboldali, konzervatív, polgári, vagy épp nemzeti-radikális médiatermékekre epekedőknek ne lenne kismillió lehetőségük az – egyébként színvonalasra sikeredett – Mandineren kívül is. (FYI: Az Azonnali alapítói, Bakó Bea, Bukovics Martin és Gerényi Gábor akkor jöttek el a Mandinertől – és indították útjára az Azonnalit –, amikor Tombor András 2017 júniusában megvette azt)

De most halljuk tehát te hangodat is, melyik jobboldali hetilapra függenél rá az alábbiak közül?

Mandiner? Magyar Hang? Magyar Fórum? Bár nem print, de neked akkor is a Válasz Online? Vagy csak simán Azonnalit olvasol? Szavazz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek