+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. augusztus 18. vasárnap, 09:00
A lengyel katolikusokkal is állandóan háborúzó Adam Darski nem mérte fel igazán, milyen helyre akar bemenni edzeni kicsit, ezért amikor kiderült, hogy nem követi Jézust, hazaküldték.

Lengyelország leghíresebb metálosa, az Azonnalin már portrécikket is kapott Nergal (Adam Darski) továbbra sem úgy viszi tovább országa hírét, hogy annak örüljön a hangsúlyozottan katolikus vezetése: a Behemoth frontembere az amerikai Virginia Beach városában gondolta, hogy békésen elmehet gyúrni a koncertje előtt, de arra nem gondolt, hogy ő és kedvenc zenekarai egyházellenessége miatt dugába dől a terv

 

A norvég templomégetések idején híressé vált Darkthrone zenekar logójával ellátott pólójában ment volna be egy YMCA-terembe, amikor oda mentek hozzá, és megkérdezték, hogy tiszteli-e Jézust.

 

Nergal saját bevallása szerint azt válaszolta, hogy nem, ugyanis ő Lengyelországból érkezett, nekik pedig más isteneik vannak, emiatt megkérték, hogy távozzon. „Ez már háború! Próbálhattok cenzúrázni, elcibálhattok bíróságra, kérhetitek a gyerekeiteket, hogy bojkottálják a Behemoth koncertjeit, de az a napi edzésemmel nem baszakodhattok” – mondta Nergal.

 

 

Az nem teljesen tiszta, hogy a zenész szándékosan provokált-e a Darkthrone-pólóval, vagy csak figyelmetlen volt: a YMCA itt nem a Village People klasszikusára utal, hanem a Young Men Christians Association, vagyis fiatal keresztény férfiak szervezetének rövidítése, úgyhogy ha ezzel ő is tisztában volt, talán sejthette, hogy nem fognak annyira örülni a jelenlétének.

 

A YMCA nem kommentálta még az esetet.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Ha elfogadják a kultúratámogatás átalakítását célzó törvényt, tüntetéssorozat kezdődik, mondta az Azonnalinak Novkov Máté a hétfői tüntetésen.

A Mikulás vagy a Télapó a helyes? A Munkáspárt elnöke elárulta, mi az újévi fogadalma: hogy olvasni fogja az Azonnalit.

A tettes még szökésben van, négyen haltak meg.

Nem volt elég ágy, a kórház padlóján kellett aludnia egy kisfiúnak. A miniszterelnök nem akarta megnézni a képet.

Az egyelőre kérdés, hogy Barcelonába vagy Moszkvába ment a miniszterelnök leggazdagabb bizalmasa. Közben arról is beszélt, a pénznek, vagy a szakértelemnek köszönhető-e a javuló foci.

Brazíliában ma már az emberektől kell kunyerálnod,
ha az LMBTQ-ról
akarsz filmet készíteni.

Ha a Fidesz nem ügyködik azon, hogy megszívassa az ellenzéki frakciókat, ma aligha bővült volna a DK padsora
a Liberálisok elnökével.

A hét kérdése

Miközben Matolcsy György, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum azon vitázik, jó vagy rossz lenne-e Magyarországnak az euró minél előbbi bevezetése, az Azonnali az olvasókhoz fordul: kell-e nektek magyar euró?

Azért ide elnéznénk

Hogyan amerikanizálódtak a hazai ideológiai viták, a kampánytechnikák, a politikai intézményrendszer? Dec. 10.

Van-e esélyük a törököknek az EU-tagságra, vagy végleg keleten ragadnak? Vitaest december 10-én.

December 11-én az NKE-n lehet honvédelemről trécselni a kormány bevándorlásellenes kabinetjének vezetőjével.

Kifejezetten érdekesnek tűnő konferencia a budapesti Goethe Intézetben december 12-én.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás