+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. augusztus 18. vasárnap, 09:00
A lengyel katolikusokkal is állandóan háborúzó Adam Darski nem mérte fel igazán, milyen helyre akar bemenni edzeni kicsit, ezért amikor kiderült, hogy nem követi Jézust, hazaküldték.

Lengyelország leghíresebb metálosa, az Azonnalin már portrécikket is kapott Nergal (Adam Darski) továbbra sem úgy viszi tovább országa hírét, hogy annak örüljön a hangsúlyozottan katolikus vezetése: a Behemoth frontembere az amerikai Virginia Beach városában gondolta, hogy békésen elmehet gyúrni a koncertje előtt, de arra nem gondolt, hogy ő és kedvenc zenekarai egyházellenessége miatt dugába dől a terv

 

A norvég templomégetések idején híressé vált Darkthrone zenekar logójával ellátott pólójában ment volna be egy YMCA-terembe, amikor oda mentek hozzá, és megkérdezték, hogy tiszteli-e Jézust.

 

Nergal saját bevallása szerint azt válaszolta, hogy nem, ugyanis ő Lengyelországból érkezett, nekik pedig más isteneik vannak, emiatt megkérték, hogy távozzon. „Ez már háború! Próbálhattok cenzúrázni, elcibálhattok bíróságra, kérhetitek a gyerekeiteket, hogy bojkottálják a Behemoth koncertjeit, de az a napi edzésemmel nem baszakodhattok” – mondta Nergal.

 

 

Az nem teljesen tiszta, hogy a zenész szándékosan provokált-e a Darkthrone-pólóval, vagy csak figyelmetlen volt: a YMCA itt nem a Village People klasszikusára utal, hanem a Young Men Christians Association, vagyis fiatal keresztény férfiak szervezetének rövidítése, úgyhogy ha ezzel ő is tisztában volt, talán sejthette, hogy nem fognak annyira örülni a jelenlétének.

 

A YMCA nem kommentálta még az esetet.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Negyven éve nem nézhetnek nők férfiakat sportolni Iránban, de a FIFA most biztosítékot kapott arra, hogy a válogatott kivételt fog képezni a világbajnokságon.

Egy friss felmérés szerint az ország szurkolóinak több, mint a fele szavazott a radikális pártokat tömörítő koalícióra.

Vajon mennyit költött a busztársaság a bárki által fillérekért beszerezhető műalkotásra?

Már a képmegosztónál is belátták, rettentő káros a fiatalok testképére, ha az arcukba nyomják a pénzért megvásárolható szépülést.

Az Ireland Simpsons Fans csoport saját pártjának tényleg egy fánk lesz a logója, de amúgy nagyon úgy tűnik, nem egy új viccpárt lesz az ISF Party.

A hét kérdése

A szélsőjobb által is oly sokat emlegetett európai életmód védelme névvel ellátott biztosi portfóliót sokan betámadták. Ha rajtad múlik, mire neveznéd át?

Azért ide elnéznénk

Konferencia Közép-Európa kilátásairól az NKE-n szeptember 26-án.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár október 10-től.

Ezt is szerettétek

Mennyire kapják meg a mindennapi szexizmust azok a lányok, akik bevallottan azzal akarnak érvényesülni, hogy jól néznek ki?

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Kárpátaljáról viszont mentőt fizetnek a magyarok a határig, hogy eljussanak a rossznak tartott magyar egészségügybe. Mutatjuk, miért.

Mutatunk pár jó társasjátékot, amiben tényleg kell gondolkodni, és nem is feltétlenül a többiek kisemmizése vagy kiiktatása a cél. Azonnali-lista!

Twitter megosztás Google+ megosztás