A gazdagrétiek nem kértek ebből az óriási Szomszédok-molinóból

Szerző: Pintér Bence
2018.08.15. 16:12

Újbuda vezetése vicces molinókkal akart megemlékezni a Szomszédok teleregény harmincadik évfordulójáról, de a gazdagréti lakók leszavazták a javaslatot.

A gazdagrétiek nem kértek ebből az óriási Szomszédok-molinóból

Egy helyi Facebook-csoportban feltűnt dokumentumrészlet szerint Újbuda vezetése óriási molinókkal is szeretett volna megemlékezni a Szomszédok teleregény indulásának harmincadik évfordulójáról a gazdagréti panelek falain. A lakótelepen játszódott ugyanis a sorozat sok szempontból ikonikussá vált tévéműsor.

Többféle javaslat is született a kivitelezésre, a fent látható terv mellett volt még két ilyen is:

Végül azonban egyik verzióból sem lett semmi, mert a közös képviselő által a lakók elé terjesztett javaslatot a lakástulajdonosok leszavazták.

Kerestük az újbudai polgármestert, Hoffmann Tamást, hogy többet is megtudjunk a tervről, de egyelőre nem kaptunk válaszokat. A kerület egyébként nem feledkezett meg a jeles évfordulóról, volt egy egész napos rendezvény, ahol a teleregény színészei is feltűntek.

FOTÓK: Színes Város Csoport

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali megbízott főszerkesztője

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek