A Fideszt támogatja a választásokon Müller Péter író, mert az ő indulójuk jelenti a „békét” a „gyűlölettel” szemben.

Szerző: Kósa András
2022.02.18. 19:41

A (lelki) békéről gyakran író, spirituális témájú köteteiről ismert művész szerint a Fidesz indulója „képes lehet arra, hogy a lényéből sugárzó békét átadja a zuglóiaknak”.

A Fideszt támogatja a választásokon Müller Péter író, mert az ő indulójuk jelenti a „békét” a „gyűlölettel” szemben.

Már eddig is volt néhány meglepő eset, amikor ismert közéleti személyiségek szokatlan(nak tűnő) képviselőjelölteket támogattak az április 3-i választásokon.

Bagdy Emőke pszichológus például Németh Szilárd mellett állt ki, mert „a szavai szilárdak”, míg Iványi Gábor, akinek neve az ellenzék köztársaságielnök-jelöltjeként is felmerült, Érden az ellenzéki összefogás színeiben induló Bősz Anettel szemben Asztalos Évát, a DK egykori helyi erős emberét támogatja.

Zugló díszpolgára, Müller Péter most a kerületben a Fidesz színeiben induló Borbély Ádám mögé állt be. Mülller Péter neve mellett az a kampányszöveg szerepel, hogy „sok indulat és gyűlölet van a levegőben”, de Borbély Ádámból „béke árad”, és képes lehet arra, hogy a lényéből sugárzó békét átadja a zuglóiaknak”.

NYITÓKÉP: Müller Péter Facebook

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek