Mondd meg te: mi legyen a zéró toleranciával?

2020.10.03. 12:25

Aki iszik, nem vezethet: ez most a paternalista magyar szabályozás. A borászlobbi ezt törölné el, a kormány ennek érdekében társadalmi vitát kezdeményezne. Kezdjük is el az Azonnalin!

Mondd meg te: mi legyen a zéró toleranciával?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Most egyetlen pohár bort sem ihat, aki vezet, az agrárminiszter ezért egy villányi borfesztiválon vitát ígért a szabály lehetséges lazításáról. Mint azt az Azonnali a magyar sajtóban egyedüliként megírta: semmi új nincs a nap alatt, ezt (és még 11 másik dolgot) ugyanis már 2010-ben megígérte Orbán Viktor a magyar borásztársadalomnak, akik azóta is figyelmeztetik erre, amikor lehetőségük van rá.

A zéró tolerancia mellett és ellen számos ellenérv van, minket azonban az Azonnali-olvasók álláspontja érdekel: így ez most a hét kérdése.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek