Te melyik visszakapott lehetőségednek örülsz a legjobban?

2020.06.18. 13:59

Magyarország még szinte a nyár elején visszakapta a normális élete nagyrészét, a járvány lecsengésével tényleg örülhetünk korábban természetes dolgoknak. De te minek örülsz igazán? Szavazz!

Te melyik visszakapott lehetőségednek örülsz a legjobban?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Kis túlzással teljesen visszaállt a világ rendje: Magyarországon május közepe óta szép lassan elhalt a koronavírus miatti rettegés, és szerencsére egyúttal úgy tűnik, magát a járványt is viszonylag olcsón megúsztuk. Ezért egy ideje megint van lehetőség azokra a dolgokra, amik egészen az idei év elejéig mindennaposnak tűntek: kimehetünk bátran az utcára, beülhetünk valahova a barátainkkal,

és csütörtök reggel óta az is hivatalos, hogy az Európai Unión belül nagyon lazán utazgathatunk a nyár maradék részében.

Talán senki nem gondolta volna, hogy ezeknek az apróságoknak megváltásként örvendezhetünk, de ha már ilyen kiszámíthatatan az élet, akkor itt az ideje, hogy megszavazzuk, mi az a tavaly ilyenkor még a világ legtermészetesebb dolgának számító dolog, aminek most különösen örülünk, legyen az család, munka vagy akár focimeccs!

FOTÓ: Európai vakáció

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek