Mi a koronavírus legnagyobb tanulsága nálad?

2020.05.13. 12:49

Felfedezted az egészséges életet? Netán a barátaidat szeretted meg? Esetleg még jobban gyűlölöd mostanában a politikusokat? Szavazd meg!

Mi a koronavírus legnagyobb tanulsága nálad?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Ha nem is ezen a héten érnek véget Budapesten és környékén a kijárási korlátozások, azért az már biztos, hogy a fővárosban is rövidebb ideig kell már csak szigorúan otthon ülni, mint amennyit eddig kellett. Mondhatjuk, hogy egy korszak vége lesz, amit most követ egy másik korszak valamennyi szabadsággal, de még mindig sok korlátozással.

Vidéken már tart is ez a korszak, úgyhogy itt az ideje kicsit elszámolnunk az eddigi koronavírus-karanténnal, hiszen mindenkinek rá kellett jönnie egy csomó dologra a világgal, vagy akár magával kapcsolatban.

Mivel csak úgy nem lehet véleményt írni egy online szavazásba, ezért a leggyakrabban feltűnő vélemények közül választottunk ki párat, de egyáltalán ne szégyelld bekommentelni, ha van a listán találhatónál sokkal nagyobb megvilágosodásod!

FOTÓ: Donations_are_appreciated / Pixabay

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek