Mi a legjobb a karanténban töltött húsvétban?

2020.04.09. 19:49

Próbáljuk a jó oldaláról megközelíteni a dolgot: nem kell a részeg locsolkodókat kerülgetni, az összes jó kaja a miénk marad, és nincs politizálás a nagycsaládi összejöveteleken! Itt a hét kérdése!

Mi a legjobb a karanténban töltött húsvétban?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Nagyon úgy tűnik, ezzel a kijárási korlátozás és karantén dologgal még jó ideig együtt kell élnünk, úgyhogy talán itt az ideje, hogy abbahagyjuk a siránkozást. Nyilván nem az a legtökéletesebb elképzelhető élet, mint amit most ad nekünk a világ, de gondoljunk csak bele, mennyivel nagyobb szívás lett volna, ha ez a koronavírus még a stabil korlátlan internet előtti időkben jön. Így végül is valamennyire kapcsolatban maradhatunk a családunkkal és a barátainkkal, megkaphatjuk azt az illúziót, hogy történik velünk valami, szóval ha nagyon akarjuk, van miért jókedvűnek is lenni.

A húsvét persze kicsit más téma, hiszen eleve az összes ünnep közül a legjobbról van szó: eleve most már stabilan négy napig tart (Semjén Zsolt, lehúzhat egy mínuszt!), és semmi másról nem szól a reggeltől estig tartó zabáláson kívül. Szóval alapvetően nem akkora királyság, hogy elmossa az ünnepet a karantén, de mivel mi már csak ilyen vidám társaság vagyunk, ebben is megtaláljuk a jót! Össze is írtunk egy halmozottan pozitív listát, te pedig ha érintve érzed magad, megszavazhatod, mi a legkirályabb a karanténban töltött húsvétban!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek