Már fel is gyógyult Márki-Zay Péter a koronavírusból

Szerző: Kósa András
2022.01.24. 10:25

Ezt maga az ellenzéki miniszterelnök-jelölt jelentette be a Facebookon. A korábban szintén koronavírusos Kunhalmi Ágnest pedig kiengedték a kórházból.

Már fel is gyógyult Márki-Zay Péter a koronavírusból
„Negatív lett a tesztem, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a támogatást. Hétvégén folytatódik az országjárás, alig várom, hogy személyesen találkozzam Önökkel. Csak felfelé!”

– tudatta követőivel közösségi oldalán Márki-Zay Péter, akiről még múlt hét szerdán derült ki, hogy elkapta a koronavírust.

A politikus ezt követően karanténba vonult, lemondta a programjait, de videón azért az elmúlt napokban is folyamatosan nyilatkozott.

Vasárnap Kunhalmi Ágnest is kiengedték a kórházból. Az MSZP képviselője még a múlt csütörtökön közölte, hogy koronavírusos, most azt írta, az elmúlt napokban szinte csak aludt, de már jobban van. „Nehéz napokon vagyok túl, az orvos szerint már jobb lesz” – írta.

NYITÓKÉP: Tóth Csaba Tibor / Azonnali

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek