Miért lépett vissza a kormány a polgármesterek szívatásától?

2020.04.02. 13:44

Vajon rászólt valaki a Fideszre, hogy ezt már tényleg nem kéne? Vagy erkölcsi okokból gondolták meg magukat? Vagy csak Semjén Zsoltot froclizzák vele? Itt a hét kérdése!

Miért lépett vissza a kormány a polgármesterek szívatásától?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

A magyar kormány erre a hétre is gondoskodott róla, hogy azért ne csak a koronavírustól lehessen programszerűen rettegni: Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes egyrészt akkor nyújtott be egy jó kis salátatörvényt, amikor mások aludni szoktak, másrészt a javaslatok közt több olyan is megtalálható, ami tökéletesen alkalmas az ország komoly részének idegesítésére. Kapna itt ingatlant Schmidt Mária alapítványa, még jobban ellenmotiválnák a teljes nemváltoztatást, titkosítanák a Budapest-Belgrád vasútvonal részleteit, és soron kívül folytatnák mégis a Városliget beépítését.

A legnagyobbat persze az szólt, hogy elvették volna a polgármesterektől a veszélyhelyzetben önállóan gyakorolható jogköreiket.
 

Az egész lényegéről itt írtunk bővebben, de szinte el se kezdődött a kollektív hőbörgés, Gulyás Gergely már be is jelentette, hogy ettől visszalépnek.

Ilyenkor óhatatlanul beindul az ember fantáziája: mi történhetett, amitől a visszalépésre egy internetadós tüntetést és a közigazgatási bíróságokat leszámítva tíz éve képtelen Fidesz visszalép valamitől?

Rendes államférfiként megjött a lelkiismeretük? Esetleg rájuk szóltak? Vagy eleve nem is akarták meglépni? Mivel a végső választ még a legnagyobb kremlinológusok sem fogják tudni megmondani, ezért az a legjobb, ha te szavazod meg!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek