+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Illés Gergő
2020. március 31. kedd, 09:01
Az 59 éves beteg több krónikus betegséggel is küzdött. Emellett 492-re nőtt az igazoltan fertőzöttek száma itthon.

447-ről 492-re nőtt a koronavírus igazolt magyarországi fertőzöttjeinek száma a koronavirus.gov.hu kormányzati portál adatai alapján.

 

Hétfőről keddre ezzel 45-tel nőtt a fertőzöttek száma, a hét elején ugyanis még 443 fertőzöttről tudtak csak a hatóságok. A növekedés nagyjából megfelel az eddigi trendeknek, habár a 45 fős új esetszám a második legmagasabb érték eddig Magyarországon a március 29-én regisztrált 65 eset óta.

 

A KORONAVÍRUS-FERTŐZÉST ELKAPÓ BETEGEK SZÁMÁNAK ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON, VALAMINT A VILÁGJÁRVÁNYBAN ELHUNYTAK SZÁMA. ADATOK: KORONAVÍRUS.GOV.HU / BING

 

Újabb magyarországi áldozata is van a koronavírus-járványnak a kormányzati portál adatai szerint: elhunyt egy több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt, jó hír viszont, hogy

 

a járványból újabb három fő gyógyult meg, ezzel 34 főről 37-re nőtt az igazoltan gyógyultak száma.

 

ENNYIVEL NÖVEKEDETT A NAPI ESETSZÁM MAGYARORSZÁGON A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY HAZAI MEGJELENÉSE ÓTA.

 

Eddig a hatóságok összesen 14 146 darab laborvizsgálatot végeztek el koronavírus gyanúja miatt. A fertőzöttek közül 10 iráni, 2 brit,  1 kazah, 1 vietnámi és 478 magyar állampolgár. Kórházi karanténban jelenleg 61 fő tartózkodik. 

 

BORÍTÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

GRAFIKONOK: Illés Gergő / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nyolc tagállam nem engedné a német elnökséget tárgyalni az EU-s pénzekről és a jogállamiságról, a Néppárt pedig nagyobb szigort szeretne: kemény tárgyalások lesznek.

Strache egy Bécs melletti jósnőhöz és egy dél-burgenlandi sámánhoz járt rontást levetetni és tanácsot kérni. Nem vicc.

Miért ilyen fontos ez a két találkozó? Milyen hatása lesz a tárgyalásoknak a belarusz helyzetre? És miért pont most találkozott Macron a belarusz ellenzék vezetőjével?

Szerintük a kormánynak nincs jobboldali ellenzéke, ezért.

A Fidesz-közeli elemzőcég közvélemény-kutatással támasztja alá, hogy mára annyi a balliberális médiatúlsúlynak.

Szerdán 717 embert nyilvánítottak gyógyultnak a hatóságok, a járvány azonban még mindig elég gyorsan terjed.

A XII. kerületben nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Kovács Gergely a nyilvánosságban kritizálja az önkormányzat működését, még az MSZP-s képviselő is kiakadt emiatt. Megkérdeztük, hogy mi történt!

A hét kérdése

Két tévéinterjú, esszé, nyílt levél, egy uniós biztos lemondatása. Orbán Viktor még saját rajongóit is meglepte, hogy ennyire aktív lett a médiában. Mi folyik itt?

Azért ide elnéznénk

Mit tanulhat, exportálhat Budapest Bécsből? Erről beszél Techet Péter, az Azonnali főmunkatársa az IDEA szervezésében. Október 1.

Vitatható ökopolitika Schiffer Andrással október 3-án.

Ezt is szerettétek

A tíz, legrövidebb idő alatt helyes megfejtést beküldő versenyző iskolája egy-egy nagy értékű okosbútorral lesz gazdagabb.

A Helyzetben az abaújkéri Wesley János Iskolába látogattunk, hogy megtudjuk: mit jelent az ott tanulóknak és a pedagógusoknak a kormány megszorítása.

Lesz-e még bármi ugyanolyan, mint a járvány előtt? Jól költi-e el az állam a gazdasági akcióterv támogatásait?

Balogh Ákos Gergely Index-főszerkhelyettes a Mérték Médiaelemző Műhely munkatársával, Urbán Ágnessel vitázott a Helyzetben.

A sötét anyag kutatásáért kapta meg a rangos Viktor Ambartsumian-díjat Alex Szalay, a Johns Hopkins Egyetem magyar asztrofizkusa. Interjú!

Miben tud egyetérteni a szélsőjobboldal és a Háttér Társaság? Dúró Dóra és Dombos Tamás a Helyzetben!

Mi köze a belarusz diktátornak az oroszokhoz? Miért belarusz, miért nem Fehéroroszország?

Twitter megosztás Google+ megosztás