Reggel, délben, este hazudtak eddig, most reggel, délben, este a szexszel foglalkoznak!

2020.01.31. 08:38

Rasszizmus-e az, ha egy fehér heteró férfi beszól a fehér heteró férfiaknak? Melyik a jobb ember: egy heteró DK-s, vagy egy homoszexuális székely? Le kell-e mondania Niedermüller Péternek? Körbekérdeztünk a DK-s erzsébetvárosi polgármester elleni tüntetésen. Videó!

„Menjenek a saját tüntetésükre, és ott kérdezősködjenek!”

– reklamált az Azonnali stábjának csütörtök este az egyik résztvevő a Niedermüller Péter DK-s erzsébetvárosi polgármester elleni tüntetésen, amit a helyi Fidesz szervezett.

A tüntetés előzménye, hogy Niedermüller – aki amúgy a Gyurcsány-párt alelnöke is – egy ATV-s műsorban azt mondta, hogy rémisztő képződménynek tartja a fehér heteró keresztény férfiakat, és ezért azóta sem volt hajlandó bocsánatot kérni. Az ellene a kijelentése miatt tartott csütörtök esti tüntetésen felszólalt többek közt Bayer Zsolt kormánypárti publicista, Bajkai István ügyvéd, VII. kerületi fideszes parlamenti képviselő, elhangzott a Nélküled, és zengett egy kicsit a „Gyurcsány, takarodj!” is. 

Az Azonnali azt akarta megtudni a tüntetőktől, hogy

rasszizmus-e az, ha egy fehér heteró férfi beszól a fehér heteró férfiaknak, illetve, hogy melyik a jobb ember a tüntetők szerint: egy heteró DK-s, vagy egy homoszexuális székely.

Volt, aki szerint egyértelműen az utóbbi, hiszen a székely nem DK-s.

Egy másik tüntető, egy idősebb hölgy úgy méltatlankodott: „Reggel, délben, este hazudtak eddig, most reggel, délben, este a szexszel foglalkoznak!” – pedig szerinte annyi hasznosabb dolgot lehetne csinálni, például kapálni, kaszálni.

Nézd végig a teljes videót!

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől
Karóczkai Balázs
Karóczkai Balázs az Azonnali korábbi operatív vezetője

Mesterdiplomás politológus, 2019 óta újságíró. A külpolitika szenvedély, a belpolitika hobbi, a kultúra pedig kikapcsolódás.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek