+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Karóczkai Balázs & Petróczi Rafael
2020. január 31. péntek, 08:38
Rasszizmus-e az, ha egy fehér heteró férfi beszól a fehér heteró férfiaknak? Melyik a jobb ember: egy heteró DK-s, vagy egy homoszexuális székely? Le kell-e mondania Niedermüller Péternek? Körbekérdeztünk a DK-s erzsébetvárosi polgármester elleni tüntetésen. Videó!
„Menjenek a saját tüntetésükre, és ott kérdezősködjenek!”

 

– reklamált az Azonnali stábjának csütörtök este az egyik résztvevő a Niedermüller Péter DK-s erzsébetvárosi polgármester elleni tüntetésen, amit a helyi Fidesz szervezett.

 

A tüntetés előzménye, hogy Niedermüller – aki amúgy a Gyurcsány-párt alelnöke is – egy ATV-s műsorban azt mondta, hogy rémisztő képződménynek tartja a fehér heteró keresztény férfiakat, és ezért azóta sem volt hajlandó bocsánatot kérni. Az ellene a kijelentése miatt tartott csütörtök esti tüntetésen felszólalt többek közt Bayer Zsolt kormánypárti publicista, Bajkai István ügyvéd, VII. kerületi fideszes parlamenti képviselő, elhangzott a Nélküled, és zengett egy kicsit a „Gyurcsány, takarodj!” is. 

 

Az Azonnali azt akarta megtudni a tüntetőktől, hogy

 

rasszizmus-e az, ha egy fehér heteró férfi beszól a fehér heteró férfiaknak, illetve, hogy melyik a jobb ember a tüntetők szerint: egy heteró DK-s, vagy egy homoszexuális székely.

 

Volt, aki szerint egyértelműen az utóbbi, hiszen a székely nem DK-s.

 

Egy másik tüntető, egy idősebb hölgy úgy méltatlankodott: „Reggel, délben, este hazudtak eddig, most reggel, délben, este a szexszel foglalkoznak!” – pedig szerinte annyi hasznosabb dolgot lehetne csinálni, például kapálni, kaszálni.

 

Nézd végig a teljes videót!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Néppárti EP-képviselő is aláírta az ezt szorgalmazó petíciót.

Január végén szatirikus cikkben képzeltük el, hogyan kezeli majd a hazai média és politika a koronavírus megjelenését. Mivel már benne vagyunk, nézzük meg, miben lett igazunk!

A személyi jövedelemadónk 1 százalékáról május 20-ig rendelkezhetünk, és könnyen segíthetünk belőle a koronavírus elleni harcban: szinte minden kórháznak van alapítványa, ahová adakozhatunk.

Az intenzíven fekvők 45 százaléka pedig 60 év alatti: már csak ezért is érdemes nem csak az időseknek komolyan venni a korlátozásokat.

A határok zárva, a gondozói ágazat létszámhiánya fenyegető. Alsó-Ausztria úgy reagál a kialakult szituációra, hogy Romániából, valamint Bulgáriából hozatja be a szükséges gondozói személyzetet. Repülőn.

Az Ékszer TV munkatársai ráadásul úgy hirdették, hogy 60 ezer forintról árazták le az így is aranyáron mért termékeket.

Néha már úgy érzed, kívülről fújsz mindent, amit a koronavírusról lehet tudni? Akkor itt az ideje bizonyítani!

A hét kérdése

Őket üti meg a legjobban a koronavírus miatti leállás: te mivel segíted a fennmaradásukat? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Csatlakozz a csoportunkhoz, és vészeljük át együtt a karantént!

A járvány alatt a Lia Fit Facebook-oldalán viszonylag gyakran, esténként.

Minden este 8-kor az erkélyről vagy ablakból, amíg aktuális.

Minden hétköznap 14 órától az FM4-en. Hallgatható online!

Szeretnél komposztálni, kiskertben, netán a lakásodban vagy az erkélyen, de még nem mertél belevágni? Ápr. 6.

Ezt is szerettétek

Indul az Azonnali Trianon 100 podcastsorozata! Itt nem az a téma, hogy kinek fáj vagy nem fáj eléggé Trianon, hanem, hogy mi történt. Az első vendég Révész Tamás hadtörténész.

Pedig két nappal korábban kezdődött, mint a pesti, és még Kossuth Lajos is hatással volt rá.

„Szovjetológiának” tűnik Olaszországból a magyar kormány kommunikációja a koronavírusról – mondta a Helyzetben Stefano Bottoni magyar-olasz történész.

Hogyan hozta a sírból vissza esélyeit Joe Biden? Miért veszíthet akár tömegesen latinó szavazókat Bernie Sanders? Dörzsölheti-e a tenyerét Trump?

Meddig engedi elfajulni a bulit az MNB, és mikor szab gátat a gyenge forintnak? Lesz-e 350 forintos euró? Zsiday Viktor és Isztin Péter magyarázzák el.

A SME felvidéki magyar főszerkesztője, Balog Beáta a karrierjéről, a Kuciak-gyilkosság utáni szlovák médiáról és arról, milyen hatással volt a NER a határon túli magyarságra.

Twitter megosztás Google+ megosztás