+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bukovics Martin
2019. november 27. szerda, 19:02
Mutatjuk, milyen hálókocsikat helyez forgalomba 2022-től az osztrák állami vasút!

TÖBB KOMFORT, NAGYOBB PRIVÁTSZFÉRA: EZT ÍGÉRI AZ OSZTRÁK VASÚTTÁRSASÁG A NIGHTJET-VONATOK TERVRAJZAI BEMUTATÁSAKOR. EZEK ITT PÉLDÁUL A LEGOLCSÓBB ALVÁI LEHETŐSÉGET JELENTŐ ALVÓKAPSZULÁK A KÉPEN. A SZOLGÁLTATÁSNAK RÉSZE AZ INGYENES WIFI ÉS A RAILJETEN MÁR MEGSZOKOTT FEDÉLZETI INFORMÁCIÓS-SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER. A KAPSZULÁK MELLETTI TÁROLÓK A CSOMAGOKNAK VANNAK.

 

AKI A KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ REPÜLÉS HELYETT EGYEDÜL UTAZIK AZ ÉJSZAKAI VONATON, AZ LEZÁRHATJA MAGÁNAK A KAPSZULÁT, AKI VISZONT MONDJUK GYEREKKEL, EGYBE IS NYITHATJA A SAJÁTJÁT A MELLETTE LÉVŐVEL. LESZ VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTŐ, KONNEKTOR, FELNYITHATÓ, VISSZACSUKHATÓ ASZTAL, TÜKÖR, RUHAFOGAS ÉS OLVASÓLÁMPA IS.

 

EGY KATEGÓRIÁVAL FELJEBB, LÉNYEGÉBEN A KLASSZIKUS NÉGYÁGYAST LÁTJUK. A SZOLGÁLTATÁSOK UGYANAZOK, MINT ELŐBB, CSAK SOKKAL TÖBB A HELY.

 

EZ EGY KISEBB LAKOSZTÁLY A VONATON, A DELUXE-RÉSZLEGEN MÉG KÜLÖN MOSDÓ ÉS ZUHANYZÓ IS JÁR A KÉTSZEMÉLYES KABIN MELLÉ. AZ ÖBB KÜLÖN FELHÍVJA A FIGYELMET ARRA, HOGY A KABINOKAT AZ UTASOKKAL EGYÜTT ALAKÍTOTTÁK KI: A BÉCSI FŐPÁLYAUDVARON 2016 TELÉN SZÁZAK PRÓBÁLTÁK KI AZ AKKORI ÖTLETEKET ÉS ADTAK VISSZAJELZÉST A NEMCSAK AUSZTRIÁBAN, DE MÁR NÉMETORSZÁGBAN IS EGYRE TÖBB ÉJSZAKAI VONATOT KÖZLEKEDTETŐ OSZTRÁK ÁLLAMI VÁLLALATNAK.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Két és fél millió forintnyi lejt kapna, aki hétüléses autót vesz, és legalább három gyereke van. Persze kérdés, hogy átmegy-e a román parlamenten a javaslat.

A Kisalföld szerint nem hírértékű a győri időközi választás jelöltjeinek vitája, ellentétben például azzal, hogy a Hír TV szavazásán mindenki egyetértett Orbán Viktorral.

A novemberi londoni terrortámadás után két hónap kellett, hogy valamilyen javaslatot tegyen a kormány.

Az eddigi főszerkesztő-helyettes, Gidró Krisztina került a Csongrád megyei kormánypárti napilap élére.

Igencsak megosztott a romániai magyarok legnagyobb pártja, noha a Néppárt-tagság számukra fontos. Videó!

Az EU-támogatások területalapú elosztása körül kialakult politikai botránynak az első áldozatai nem is a települések lehetnek, hanem az eddig biztos befutónak számító győri fideszes jelölt, Dézsi Csaba András.

Számos, hagyományosan kapitalista ország lakosságának többsége igennel válaszol erre a kérdésre egy friss felmérés szerint. Mutatjuk a kutatás eredményeit!

A hét kérdése

A két zöldpárt már az összefogásvitában is ugyanott áll, egybe kell-e tehát olvadniuk? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Az év legjobb bulija január 22-én szerdán. Reggeltől hajnalig!

Kiállítás Jankovics Marcell ismert és kevésbé ismert műveiből: animációktól Trianon-rajzokig. Február 2-ig a Műcsarnokban.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás