+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bukovics Martin
2019. november 27. szerda, 19:02
Mutatjuk, milyen hálókocsikat helyez forgalomba 2022-től az osztrák állami vasút!

TÖBB KOMFORT, NAGYOBB PRIVÁTSZFÉRA: EZT ÍGÉRI AZ OSZTRÁK VASÚTTÁRSASÁG A NIGHTJET-VONATOK TERVRAJZAI BEMUTATÁSAKOR. EZEK ITT PÉLDÁUL A LEGOLCSÓBB ALVÁI LEHETŐSÉGET JELENTŐ ALVÓKAPSZULÁK A KÉPEN. A SZOLGÁLTATÁSNAK RÉSZE AZ INGYENES WIFI ÉS A RAILJETEN MÁR MEGSZOKOTT FEDÉLZETI INFORMÁCIÓS-SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER. A KAPSZULÁK MELLETTI TÁROLÓK A CSOMAGOKNAK VANNAK.

 

AKI A KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ REPÜLÉS HELYETT EGYEDÜL UTAZIK AZ ÉJSZAKAI VONATON, AZ LEZÁRHATJA MAGÁNAK A KAPSZULÁT, AKI VISZONT MONDJUK GYEREKKEL, EGYBE IS NYITHATJA A SAJÁTJÁT A MELLETTE LÉVŐVEL. LESZ VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTŐ, KONNEKTOR, FELNYITHATÓ, VISSZACSUKHATÓ ASZTAL, TÜKÖR, RUHAFOGAS ÉS OLVASÓLÁMPA IS.

 

EGY KATEGÓRIÁVAL FELJEBB, LÉNYEGÉBEN A KLASSZIKUS NÉGYÁGYAST LÁTJUK. A SZOLGÁLTATÁSOK UGYANAZOK, MINT ELŐBB, CSAK SOKKAL TÖBB A HELY.

 

EZ EGY KISEBB LAKOSZTÁLY A VONATON, A DELUXE-RÉSZLEGEN MÉG KÜLÖN MOSDÓ ÉS ZUHANYZÓ IS JÁR A KÉTSZEMÉLYES KABIN MELLÉ. AZ ÖBB KÜLÖN FELHÍVJA A FIGYELMET ARRA, HOGY A KABINOKAT AZ UTASOKKAL EGYÜTT ALAKÍTOTTÁK KI: A BÉCSI FŐPÁLYAUDVARON 2016 TELÉN SZÁZAK PRÓBÁLTÁK KI AZ AKKORI ÖTLETEKET ÉS ADTAK VISSZAJELZÉST A NEMCSAK AUSZTRIÁBAN, DE MÁR NÉMETORSZÁGBAN IS EGYRE TÖBB ÉJSZAKAI VONATOT KÖZLEKEDTETŐ OSZTRÁK ÁLLAMI VÁLLALATNAK.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Főleg a francia Európa-tervekkel kritikusabb kisebb országok támogatnák az osztrák kancellárt lapértesülések szerint. Kurz számára a brüsszeli karrier kiút lehet az osztrák belpolitikából is.

Az amerikai céggel dózisonkénti 23,20 eurós szerződést köthet az Európai Bizottság 2021 decemberétől 2023-ig.

A kormányinfón kiderült az is, hogy augusztusig se koncertre, se szállodába nem mehet az, akinek nincs védettségi igazolványa, és hogy hogyan pótolja a kormány az önkormányzatokat a kieső hipa-bevételek miatt.

Szakértők és aktivisták írtak egy törvényjavaslatot, az ellenzék közösen beadta a parlamentben, a kormány meg szép csendben rendeletbe is foglalta azt. Ritka jelenség ez Magyarországon.

Az újranyitó szolgáltatások csak a védettségi igazolványokkal rendelkezők számára hozzáférhetőek.

A nemzetközi helyzet fokozódik Jersey Bailiffség körül. A brexit utáni időkben is az egyik legnagyobb problémát továbbra is a halászat adja.

A politikusokat egy zárva tartó klubnál fényképezték le, ahol éjszakába nyúlóan tartózkodtak. Munkamegbeszélésük volt, ketten közülük lemondtak.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

Twitter megosztás Google+ megosztás