Minek köszönheti a Ferencváros a csütörtök esti világraszóló sikert?

2019.08.30. 11:05

A jól elkötött állami pénzeknek, Kubatov Gábor zsenijének vagy az új stadionnak kell hálásnak lennünk ifj. Knézy Jenő életének legszebb napjáért?

Minek köszönheti a Ferencváros a csütörtök esti világraszóló sikert?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal.

Csütörtök este valamiféle történelem zajlott a szemünk előtt, de azt beállítottságtól függően lehet váltani, hogy pontosan milyen: vannak, akik szerint az a történelem, hogy a Ferencváros futballcsapata 15 év után bejutott egy európai verseny csoportkörébe, viszont van olyan olvasata is, hogy inkább a meccset közvetítő köztévé, konkrétabban ifj. Knézy Jenő hozta a történelmet azzal, hogy minimum minden idők legnagyobb teljesítményének állította be a teljesítményt. Mindenki hozzátette a magáét persze a a litván Sūduva elleni 4-2-es győzelem kommunikálásához,

de amit a független kommentátor szerepét évek óta felvenni képtelen fradista Knézy összeordibált közvetítés címén, az maga a médiatörténelem.

Siker ez? Ne beszéljünk mellé, a magyar szint tényleg az, hogy a bajnoki ág kiemelésével és létszámbővűlésekkel már azért szépen megkönnyített Európa Liga csoportköre a világraszóló siker. Sokáig küzdöttek ezért az FTC-nél, hiszen a 2010-es évek óta nagyjából nyíltan állami akarat, hogy szülessen egy sikeres Fradi, ennek megfelelően az államközeli pénzek is olyan lelkesen lapátolódnak Kubatov Gábor klubjához, mintha az Amazonas égne. Szóval tényleg ki kellett ennek jönnie.

Na de jöjjön a lényeg, hiszen ez a hét kérdése: vajon minek köszönhető ez az ifjabbknézyjenői univerzumban soha nem látott magaslat a Fradi számára? 

Összeszedtünk pár választ, szavazz!

Ha esetleg azon gondolkoznál, kell-e ennek örülni, ide, ide vagy ide kattintva olvashatsz róla írott vitát!

FOTÓ: Koszticsák Szilárd / MTI alapján

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek