+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2019. augusztus 30. péntek, 11:05
A jól elkötött állami pénzeknek, Kubatov Gábor zsenijének vagy az új stadionnak kell hálásnak lennünk ifj. Knézy Jenő életének legszebb napjáért?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal.

 

Csütörtök este valamiféle történelem zajlott a szemünk előtt, de azt beállítottságtól függően lehet váltani, hogy pontosan milyen: vannak, akik szerint az a történelem, hogy a Ferencváros futballcsapata 15 év után bejutott egy európai verseny csoportkörébe, viszont van olyan olvasata is, hogy inkább a meccset közvetítő köztévé, konkrétabban ifj. Knézy Jenő hozta a történelmet azzal, hogy minimum minden idők legnagyobb teljesítményének állította be a teljesítményt. Mindenki hozzátette a magáét persze a a litván Sūduva elleni 4-2-es győzelem kommunikálásához,

 

de amit a független kommentátor szerepét évek óta felvenni képtelen fradista Knézy összeordibált közvetítés címén, az maga a médiatörténelem.

 

Siker ez? Ne beszéljünk mellé, a magyar szint tényleg az, hogy a bajnoki ág kiemelésével és létszámbővűlésekkel már azért szépen megkönnyített Európa Liga csoportköre a világraszóló siker. Sokáig küzdöttek ezért az FTC-nél, hiszen a 2010-es évek óta nagyjából nyíltan állami akarat, hogy szülessen egy sikeres Fradi, ennek megfelelően az államközeli pénzek is olyan lelkesen lapátolódnak Kubatov Gábor klubjához, mintha az Amazonas égne. Szóval tényleg ki kellett ennek jönnie.

 

Na de jöjjön a lényeg, hiszen ez a hét kérdése: vajon minek köszönhető ez az ifjabbknézyjenői univerzumban soha nem látott magaslat a Fradi számára? 

 

Összeszedtünk pár választ, szavazz!

 

Ha esetleg azon gondolkoznál, kell-e ennek örülni, ide, ide vagy ide kattintva olvashatsz róla írott vitát!

 

FOTÓ: Koszticsák Szilárd / MTI alapján

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

Olyan embert választottak a jobbikosok pártalapítványuk kuratóriumának élére,
akinek a neve máltai offshore iratokban merült fel.

A legnagyobb példányszámú szlovák napilap, a SME felvidéki magyar főszerkesztője, Beata Balogová egy héttel a szlovákiai választások előtt a Helyzetben!

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

A francia új hullám mestere napjainkban is töretlenül alkot. Február 23-án a Film/Szocializmus című munkáját megtekinthetitek a Patyolatban.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás