Melyik magyar település vagy tájegység ne létezzen?

2019.08.22. 14:49

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Melyik magyar település vagy tájegység ne létezzen?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal

Nemrég írtuk meg a nyár talán legszórakoztatóbb hírét, ami szerint a német Bielefeld városa egymillió eurót ad annak az embernek, aki végre vitathatlan bizonyítékkal áll elő arról, hogy nem is létezik Bielefeld. Elsőre egy sokadik teljesen meta poénnak tűnik, de valójában van alapja: 25 éve terjed világszerte az az összeesküvés-elmélet, ami szerint ilyen város nincs is. Az eredetileg poénból írt konteó olyan népszerű lett, hogy még maga Angela Merkel is hivatkozott rá egy beszédében, márpedig ha valamire Angela Merkel hivatkozik, az tényleg eljutott a legfelső szintre.

Természetesen Bielefeld létezik, bár ahogy mi is említettük, a Dr. Oetkeren kívül nem sok dolog van ott, viszont felmerült a kérdés, hogy mik azok a magyar települések, amik nem csak megfelelnek hasonló elmélet alapanyagának, de igazából az lenne a legjobb, ha nem is léteznének? A nagyképű budapestiektől, az osztrákosodott Soprontól, a magyar internetet elöntő Balatontól, esetleg a Hortobágytól szabadulnál meg?

Szavazz, és minden kiderül!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek