Schmuck Andor örökbe fogadott egy patkányt

Szerző: Pintér Bence
2019.04.29. 18:21

Schmuck Andor most is előrébb jár mindenkinél, ő már két éve is támogatott pénzzel egy patkányt, erre buzdít másokat is.

Schmuck Andor örökbe fogadott egy patkányt

Már azt hinné az ember, hogy nincs hová tovább vinni a patkánygate-et, ami onnan indult ki, hogy bangóné Borbély Ildikó, az MSZP politikusa az ATV műsorában a patkányok számának növekedésével hozta összefüggésbe a Fidesz népszerűségének növekedését, és oda futott ki, hogy az MSZP szerint a Fidesz-kormány patkánykormány. Van lejjebb, van feljebb? Nincs, gondolhatnánk, de

ekkor megjelenik Schmuck Andor, és bejelenti: ő már akkor örökbe fogadott egy Hugo nevű patkányt, amikor azokat legfeljebb kocsmákban hasonlították fideszesekhez, nem a tévében.

„Patkányozó politikusok figyelmébe ajánlom: ártalmas megszólalások helyett fogadjanak örökbe egy patkányt! Így is támogatva az állatkertet ! :-) Mert az örökbefogadásnak van értelme, ezzel szemben a patkányozásnak nincs!” – írta a politikus, mellékelve az erről szóló oklevelet is, ami szerint 2017-től kezdve egy évig finanszírozta Hugót:

Kérdés, hogy van-e innen tovább patkányügyben: mi megkérdeztük a pártokat például, hogy lehet-e patkányozni a kormányt – a cikkünk még ma este érkezik!

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek