Budapesten is búcsút vehetünk a Slayertől

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.03. 10:15

Utoljára láthatjuk Magyarországon a búcsúturnézó zenekart, úgyhogy aki szereti a vért, gyilkolást és kiabálást, az írja is be a naptárba!

Budapesten is búcsút vehetünk a Slayertől

Bár sokan aggódtak, hogy a két héttel ezelőtti bécsi koncert volt az utolsó Magyarországhoz közeli helyszín arra, hogy elbúcsúzzunk minden idők legnagyszerűbb metálzenekarától, a Slayertől, most mindenki megnyugodhat: a búcsúturnézó amerikai zenekar 2019. június 11-én a Papp László Sportarénában is megmutatja, miért ők a keménység és agresszió mértékegységei már 1985 óta. Az event ide kattintva érhető el, lehet izgulni. 

A zenekar már szépen megtépázva búcsúzik el, hiszen az énekes/basszusgitáros Tom Araya nyakát évek óta csavarok tartják a helyükön, ami miatt kevésbé látványos a színpadi produkciója, nem is beszélve a gitáros Jeff Hanneman 2011-es haláláról, amit egy húsevő baktérium okozott. A Slayer ettől függetlenül azóta is tökéletes koncerteket ad, úgyhogy valószínűleg júniusban is ez várható. 

Hogy érzékeltessem, mennyire jó zenekar a Slayer, ide is teszek egy videót, amin a különösen jó John Rambo című film fontos jeleneteire vágták rá a War Zone című slágerüket. Ha egy zene ennyire illik ahhoz, ahogy Rambo öl, akkor az jó zene ugyanis.

Fekő Ádám
Fekő Ádám az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek