Orbánnak még nem volt ideje Gruevszkire. Sajnos, mondta az Azonnalinak

Szerző: Hutter Marianna
2018.11.26. 17:39

Még levegőt venni sincs ideje, nemhogy Gruevszkivel találkozni, panaszkodott Orbán Viktor a parlamentben az Azonnalinak.

Orbánnak még nem volt ideje Gruevszkire. Sajnos, mondta az Azonnalinak

„Látja, most éppen arra sincs időm, hogy két levegőt vegyek, mert itt fojtogatnak” – így válaszolt Orbán Viktor az Azonnali kérdésére a parlamentben, miszerint fog-e találkozni Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnökkel. A miniszterelnököt azt követően sikerült utolérnünk, hogy válaszolt az azonnali kérdésekre a parlamentben.

Kérdésünkre, hogy mióta Nikola Gruevszki Magyarországra érkezett, találkoztak-e, a magyar miniszterelnök úgy reagált: „nem, sajnos nem volt arra érkezésem”.

További érdeklődésünkre hozzátette:

„Örülök, hogy élek egyelőre, ne faggassanak, ha véletlenül ilyen lesz, megígérem, hogy szólok önnek.”

A korrupcióért odahaza két év börtönre ítélt macedón miniszterelnök magyar segítséggel érkezett Budapestre, ahol példátlan gyorsasággal, néhány napon belül menekültstátuszt kapott. Időközben Macedónia a kiadatását kérte Magyarországtól. 

Hogy mi az öt fő hasonlóság Nikola Gruevszki volt macedón és Orbán Viktor mostani magyar miniszterelnök között, itt foglaltuk össze.

FOTÓ: Mohai Balázs / MTI

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek