Verhofstadtnak elege lett: hirdetőtáblán szól be Orbánnak

Szerző: Pintér Bence
2018.11.06. 07:43

Az európai liberális vezető Brüsszel után Magyarországra utaztatja majd a hirdetőtáblás autót. A magyar verzió üzenete az lesz, hogy Orbán „kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét”.

Verhofstadtnak elege lett: hirdetőtáblán szól be Orbánnak

Guy Verhofstadt, a liberális ALDE vezetője megelégelte a Fidesz médiakampányait, amelyek szerinte az EU értékeit támadják: most egy Orbán Viktornak és a Fidesznek szóló különleges üzenettel válaszol, amit egy teherautóra szerelt hirdetőtáblán fog felbukkani Brüsszelben – derül ki a Politico napi hírleveléből. Verhofstadt egy levélben tájákoztatta minderről a liberális EP-képviselőket. 

A hírlevél szerint az EU-s értékek támadása mellett az ő személye és a Judith Sargentini személye elleni támadásokat is megelégelte.

A teherautó helyi idő szerint ma negyed 12-kor indul a brüsszeli Place Luxról, majd elmegy az Európai Néppárt székházához, a magyar nagykövetséghez, de útvonala érinti az Európai Tanács és az Európai Bizottság épületét is.

Ugyanez a teherautó Magyarországon is körözni fog majd – áll a hírlevélben.

FRISSÍTÉS (09:38):

Időközben választ kaptunk az ALDE-tól, egészen pontosan Blaskó Sándor kampánykoordinátortól, amelyből kiderült: egyelőre nem akarják lelőni, hogy mi lesz a plakát szövege, de

a magyar verzió üzenete az lesz, hogy Orbán „kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét”.

Időközben le is videózták ezt a kamiont:

Ha esetleg Brüsszelben vagy és látod a hirdetést, fotózd le és küldd el nekünk a szerkeszto@azonnali.hu-ra!

MONTÁZS: Pintér Bence / Azonnali

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek