Kegyetlenül megtrollkodta a konteóhívőket a denveri reptér

Szerző: Pintér Bence
2018.09.06. 10:40

Tényleg felújítják a furcsa denveri repteret, vagy az egész csak egy illuminátus összeesküvés?

Kegyetlenül megtrollkodta a konteóhívőket a denveri reptér

Nem sok repülőtér mondhatja el magáról, hogy a terminálja előtt egy kék színű, ágaskodó, vörösen izzó szemű ló fogadja az utazókat. Az Egyesült Államok Colorado államában található Denver városának repterén (DIA) azonban ez csak az egyik furcsaság. A reptér kifutói felülnézetben sokak szerint egy horogkeresztet formálnak, a várókban található műalkotások totál furcsák, a reptér megépítése nem növelte a város reptéri kapacitását, ezért

sokan meg vannak győződve, hogy az illuminátusok, az Új Világrend hívei, vagy egyenesen a nácik építettek alá titkos földalatti épületeket.

A lényeg az, hogy a furcsa repteret most felújítják, ennek nyomán pedig kiderült, hogy a DIA vezetői pontosan tudják, milyen összeesküvés-elméletek vannak a reptérrel kapcsolatban. Egyrészt létrehoztak egy DEN Files nevű oldalt, ahol bemutatják ezeket, másrészt pedig kiraktak pár plakátot a reptér területére:

„Építkezés? Vagy elterelés?” – szól az első plakát. A másodikon a gyíkember mellett pedig azt a kérdést teszik fel, hogy mit építenek? Remek éttermeket és bárokat? Illuminátus főhadiszállást? Vagy csak átalakítják a gyíkemberek lakóhelyét? A harmadikon a kék lószobor lő lézersugarakat, a felirat pedig így hangzik:

„A világ legjobb repterét építjük? Vagy felkészülünk a világvégére?”

A negyediken pedig ez áll: „Hamarosan érkezik... A) Egy titkos portál az alvilágba; B) Gyorsabb biztonsági ellenőrzés; C) Még egy félreértett freskó.” Hogy milyenek voltak a repülőtér eddigi félreértett freskói? Például ilyen:

A denveri reptér is feltöltött pár fotót a Facebook-oldalára, például ezt:

Rögtön felmerül persze a kérdés:

mi lenne jobb módja az elterelésnek, ha tényleg titkos náci/illuminátus/gyíkember-bázis épül Denverben, mint pár vicces plakát?

Ugye? Máris nem olyan vicces a dolog!

NYITÓKÉP: Imgur, a freskó Mark Frauenfelder Flickr-fiókján volt meg, a plakátokat pedig itt találtuk

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek