5+1 konteó, ami megmagyarázza, kinek állhat érdekében a koronavírus

Szerző: Illés Gergő
2020.03.07. 19:00

A diktatúrába lépegető Orbán-rezsim, Soros György muszlim migránsinváziója, a háborúpárti Pentagon héjái, maga Kína, a gyógyszerlobbi, vagy a gendermozgalom? Csupa logikus magyarázat arra, hogy mégis kinek a mocskos keze van a koronavírus mögött. Kitaláltunk nektek pár összeesküvés-elméletet, ti pedig nehogy elhiggyétek!

5+1 konteó, ami megmagyarázza, kinek állhat érdekében a koronavírus

Vigyázat, ebben a cikkben direkt terjesztünk koronavírusos konteókat. Nehogy elhidd, jó szórakozást! Ha komolyan is olvasnál a koronavírusról, ide kattints!

Nemrég teljes nekifutásból vádolt meg azzal minket a közmédia, hogy összeesküvés-elméleteket terjesztünk, mivel rákérdeztünk náluk arra, hogy hogyhogy felsőbb engedély kell a Greta Thunberggel kapcsolatos hírek megjelentetéséhez náluk. Később pedig már egyenesen fake news-portállá avanzsáltunk az ebbéli kérdésünk miatt, és ki sem találnátok, mi az emögött megbújó ok:

azért, mert „a közmédia leleplezte a fake news-oldalak koronavírus-botrány körüli pánikteremtését”.

Most, hogy viszont már itthon is megjelent a koronavírus, hirtelen új fokozatba kapcsolt a járvány iránti érdeklődés: rengetegen olvastátok Ercsey Dániel cikkét, aki koronavírus tüneteket produkálva próbált megküzdeni a magyar egészségügyi ellátórendszerrel, ahogyan az ügyre a belügytől és a fővárosi egészségpolitikusoktól kapott válaszok is érdekeltek titeket.

A járvány hazai begyűrűzése sokakból váltott ki pánikreakciót, és mint minden hasonló eset, a koronavírus körüli felhajtás is tökéletes táptalaja a különböző álhíreknek, összeesküvés-elméleteknek és konteóknak.

Írtunk mi is pár konteót szigorúan szórakoztató célzattal.

+ PISLOGSZ KETTŐT, ÉS A REZSIM MÁR LE IS ZÁRTA A HATÁROKAT!

Az a baj, hogy a birka magyar bekajálja ezt a koronavírus-hisztit, miközben az egész egyvalakinek jó csak. Orbánnak. El is mondom, hogy miért. Nézd csak végig az elmúlt tíz év kormánypropagandáját, és láthatod: mikor elfogynak a belső ellenségek, jönnek a külsők. A rezsim vaskeze először leszámolt az ellenzékkel, majd bankok meg az IMF következtek, megküzdöttünk a rezsidémonnal, aztán jöttek a migránsok, a civilek, a ligetvédők, nem úszta meg a CEU és a színházak, most pedig felkészülnek a független bíróságok.

Orbán és bandája gátlástalan és korlátlan hatalma előtt már csak egyvalami áll: az Európai Unió, meg az, hogyha a magyarok még akarnak, elhúzhatnak innen. De már nem sokáig. Nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki ne lássa a nyilvánvalót: először megalakul az operatív törzs. Majd naponta sajtótájékoztatót tartanak arról, hogy még nincs koronavírus Magyarországon, de a járvány begyűrűzése elkerülhetetlen. Orbán úton-útszélen az úgynevezett koronavírusról beszél, a közpénzmédia szintén. Majd pár nap múlva hangos migránsozással előrángatnak két szerencsétlen iránit azzal, hogy természetesen ők terjesztik a járványt.

A puzzle utolsó darabja, hogy bejelentik: a magyar emberek védelme érdekében lezárják a határokat.

A sok fideszes meg még örülne is neki. Magyarok, hát nem érzitek a nyakatokon a rezsim jeges leheletét? Ébredjetek fel!

MINDENKI A JÁRVÁNYRÓL BESZÉL, KÖZBEN MEG BEJÖNNEK A MIGRÁNSOK!

Ne higgyük azt, hogy Soros bácsi ne tanult volna 2015-ből, mikor rászabadított több százezer migránst Európára. Dehogyisnem tanult. Rájött, hogy 2015 Európának, még Németországnak is sok volt, és voltak olyan bátor európai vezetők, akik az EU kilóra megvett bábjainak áskálódása ellenére nyíltan szembe mertek helyezkedni Gyuri bácsi mestertervével. A milliárdosnak Gruevszkit még sikerült megpuccsolnia, az Orbán- Kaczyński tengely viszont csak erősebb lett, ráadásul a cseheknek és a szlovákoknak is benőtt a fejük lágya.

Soros tehát tanult: azt adjuk meg neki, hogy okos ember. Most más stratégiát választott a muszlim migránsinvázióra.

Akkor indítja őket útnak, mikor Európa a leggyengébb, és csak befelé fordul.

Januárban még senki sem sejtette, mire megy ki ez az egész koronavírus dolog. Hát mostanra összeállt a kép. Olaszországban majdnem négyezer eset, Németországban és Franciaországban a fertőzöttek száma rohamosan növekszik, a mainstream ballib média pedig harsog a pánikkeltéstől. Soha jobb alkalmat, hogy Törökország felől ismét elinduljon az invázió, és immár bekövetkezhessen az, ami öt éve még nem sikerült: Európa teljes iszlamizációja. Reméljük, hogy Orbán miniszterelnök úr ismét legény lesz a gáton, és átlát a szitán.

VÉLETLEN LENNE, HOGY PONT KÍNÁBAN ÉS IRÁNBAN A LEGKOMOLYABB A JÁRVÁNY?

Én azért tanultam geopolitikát, meg ilyen dolgokat, szóval engem nem lehet bármivel megetetni, bármennyire is ezt akarják. Ők. Nézzünk csak a dolgok mögé: Washington kétségbeesetten kapálózik, mert látja, hogy előbb-utóbb elveszíti globális gazdasági hegemón helyzetét. Természetesen nem tetszik nekik, hogy Moszkvával, Pekinggel és Teheránnal emberükre akadtak. Putyin elnök úr, Hszi Csin-ping és Hámenei ajatollah egy békésebb többpólusú világon dolgoznak, a Pentagon héjái pedig pánikolnak: az amerikai fegyver- és olajlobbinak háború kell és ezt el is érik. Bármi áron.

Akkor nem sikerült, mikor januárban nyíltan mentek neki Iránnak azzal, hogy megölték Kasszem Szulejmánit. Irán megőrizte a hidegvérét. Trump bármennyire is próbálkozott, sikerült megakadályozni a kereskedelmi háborút Kínával. Hát most ne csodálkozzunk, hogy Amerika a legnemtelenebb eszközökhöz nyúl végső kétségbeesésében. Vegyük már észre: ez nem vírus, hanem egy globális biológiai fegyver:

egészen egyértelmű, hogy a vuhani élőállat-piacra amerikai ügynökök csempésztek be egy koronavírussal fertőzött denevért,

innen pedig már egyenes volt az út a globális járvány felé. Amit Amerika tudatosan a legfőbb ellenfelei, Kína és Irán ellen irányított. Hogyan máshogyan fordulhat elő az, hogy Kína után Irán az egyik leginkább érintett állam majdnem négyezer fertőzöttel? Úgy, hogy a vele szomszédos, Amerika-szövetséges Pakisztánban csak öt. Hát hadd ne higgyem már el, hogy ez véletlen!

MAJD HIGGYEM EL AZT IS, HOGY KÍNA NEM SZÁNDÉKOSAN TERJESZTI EZT AZ EGÉSZET?

Mondják a kínaiak, hogy valami élőállat-piacról indult ez az egész nyavalya, hát már azt se hidd el, amit kérdeznek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az egész egy laboratóriumban kitenyésztett járvány, amit kizárólag arra jó, hogy kivigyék az országból és az egész világot meggyengítsék vele.

Nézz körbe és láss: Kínában már majdnem 1,4 milliárdan élnek, mit számít nekik pár tízezer fertőzött?

Ha még bele is hal pár ezer ember, a kár sokkal nagyobb lehet Kínán kívül, mint belül. A járvány megölheti a teljes európai turizmust, már nemcsak a kínaiaktól, hanem az olaszoktól is rettegnünk kell, óriási és fontos eseményeket fújnak le emiatt. Még az is lehet, hogy a tokiói olimpia is megy a levesbe, ha pedig Peking még az Egyesült Államokra is át tudná terjeszteni a koronavírust, az lenne nekik a legnagyobb siker a globális hegemóniáért folytatott harcban. Hát nem?

PERSZE, KORONAVÍRUS, A GLOBÁLIS GYÓGYSZERLOBBI MEG DÖRZSÖLI A TENYERÉT!

Ide figyelj, engem nem most szedtek le a falvédőről, szóval elmondom neked, mi a helyzet. Kapcsold csak be a tévét „békeidőben”, vagyis akkor, amikor nem a járványokról szól minden. Mit látsz a reklámszünetben? Bumm, minden második reklámban gyógyszert akarnak neked eladni. Prosztatára, fejfájásra, menzeszre, meg még olyan dolgokra is, amiről a büdös életbe’ se hallottál. Vajon mennyi pénze lehet a globális gyógyszerlobbinak, ha ennyit tud reklámozni? Na, elmondom neked: pokoli sok.

Annyi, hogy ha akarja, csak csettint egyet, és kifejleszt egy globális járványt.

Hát ezt tette most is. Ez egy összehangolt támadás: megjelennek az első koronavírusos hírek, először csak a kínai éttermeket kerülöd el, majd elkezdesz pánikolni. Folyamatosan csepegtetik beléd a pánikot: a gyógyszerlobbi a világon a leggátlástalanabb. Lefizetik az újságírókat, emiatt ettől harsog az egész média. Fejlett társadalmak esnek kollektív pánikba, majd egyszer csak ott lesz a csodaszer, a vakcina, ami hatástalanítja a koronavírust. Már ha eleget fizetsz. Apropó: milyen érdekes, hogy az idei járványnak még nincsen ellenszere, miközben a koronavírusokat már évek óta kutatják a virológusok, már a SARS-járvány is ilyesmi volt. Közben meg egy olyan járványról van szó, aminek eddig alig van háromezer áldozata eddig. Kutyaharapás miatt meg 35 ezren halnak meg évente, mégsem látom a médiában, hogy bárki uszítana a kutyák ellen. Na ugye!

PONT MOST NE AKARNÁ LEVADÁSZNI A GENDERLOBBI A FÉRFIAKAT?

Olvastam én az interneten, hogy a koronavírus fertőzésgyanús eseteinél a halálozás aránya a nők esetében 1,7, a férfiaknál pedig 2,8 százalékos, míg a fertőzést biztosan elkapóknál a nők 2,8 százaléka, míg a férfiaknak már a 4,7 százaléka hal bele a járványba. Én nem lennék róla meggyőződve, hogy ez nem szándékosan van így: a szivárványlobbi már évek óta heves támadásokat intéz úgy en bloc a férfiak ellen, mert egyedül ők tudnak színtiszta színmagyar utódokat nemzeni. Természetesen a gendermozgalom, és az emögött álló – mondjuk csak úgy – erők ezt ki nem állhatják. Szisztematikusan próbálják legyilkolni, meggyengíteni, kiiktatni a férfi nemet,

hogy az ezután kiemelkedő új világrendben nők és férfiak helyett identitás nélküli genderfluid élőlények uralkodjanak.

Először lerombolnak mindent, amit magunk körül mindeddig megismertünk: az identitásunkat, a családmodellünket, az egész világot. Ezután lassan besettenkednek az életünkbe, majd átveszik felettünk az uralmat. Annyi ideje folyik már a szivárványkoalíció térhódítása: pont ebben ne lenne benne a kezük?

BORÍTÓKÉP: Illés Gergő / Azonnali

Illés Gergő
Illés Gergő az Azonnali újságírója

Európai politikáról, Közép-Európáról ír. Magyar belpolitikáról pedig akkor, ha ideges.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek