Igazi ajándék a győri gyerekeknek: kicsit a polgármester bőrébe bújhatnak a játszótéren

Szerző: Fekő Ádám
2022.04.08. 08:55

A fideszes Dézsi Csaba András a város új játszóterét saját mesekönyvének világához igazította.

Igazi ajándék a győri gyerekeknek: kicsit a polgármester bőrébe bújhatnak a játszótéren

Győr egészen különleges vidámparkja ennek az országnak, ahol még fideszes mércével is izgalmas, amit a polgármester, Dézsi Csaba András csinál: testvérlapunk, az Ugytudjuk.hu például nemrég kiszúrta, hogy a város Szerencsejáték Zrt. pénzén épült új, egyébként különösen modern és még fogyatékossággal élő gyerekek által is használható játszótere a polgármester legendás papagájáról kapta a nevét, de mint kiderült, van itt más turpisság is:

az olvasók a polgármester mesekönyvének borítójába bújhatnak bele, ami azért különleges, mert a mesekönyvön egész pontosan Dézsi Csaba András és felesége látható!

Tehát ha Győrben jár valaki, elérheti álmát, és ha csak rövid időre is, de belebújhat Dézsi Csaba András bőrébe!

Egyébként az egész játszótér a polgármester szerzői kiadásában megjelent mesekönyv köré épül: „Büszke vagyok arra, hogy Gerzson és Panka, az általam írt mesekönyvek főszereplői adják a játszótér történetét” – emelte ki a polgármester a GyőrPlusz cikke szerint, illetve egy másik délutáni rendezvényen forrásaink szerint azt mondta: „így legalább nem kell a Disney-nek jogdíjat fizetni".

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek