Ki nem találná senki, honnan ismerős a Gattyán-párt weboldala!

Szerző: Fekő Ádám
2022.02.02. 08:59

A Megoldás Mozgalom oldala több dologban is emlékeztet Gattyán egyik korábbi sikertörténetére.

Ki nem találná senki, honnan ismerős a Gattyán-párt weboldala!

Most már tényleg minden jel szerint indul a választáson Gattyán György és Megoldás Mozgalom névre hallgató pártja, ami két óriási igazolást is bejelentett kedden: a focilegenda Détári Lajost és az egykori Való Világ-szereplőt, VV Tommyboyt, azaz Könyves Tamást. 

A helyzettel reményeink szerint fogunk foglalkozni kicsit később is, most inkább a párt honlapjára vetnénk egy pillantást, az ugyanis ismerős valahonnan. Sokáig gondolkodtunk, vajon honnan is lehet az, hiszen természetesen soha nem láttuk még Gattyán legnagyobb sikertörténetét, az alapvetően fizetős webcames szexre és kelet-európai és ázsiai lányokra építő LiveJasmint, de egy szemfüles olvasónk kiszúrta, hogy Gattyán épp olyan biztosra ment, mint Détári megtalálásában: 

a Megoldás Mozgalom honlapja ugyanis színben és elrendezésben is erőteljesen rímel a pornósite-éra!

Nyilván lehet úgy gondolkodni, hogy ami férfiak milliói számára megfelelő, az talán egy választásra készülő magyar törpepártnak is jó lesz, de állhat a háttérben az is, hogy egyelőre annyira azért tényleg nem tűnik túl átgondoltnak a rossz nyelvek szerint a Fidesz kreálmányai közé tartozó Megoldás Mozgalom, ez pedig az egyszerűbb megoldás volt.

KIEMELT KÉP: Gattyán György / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek