Gattyán György a Z'Zi Labor frontemberével igázná le Zuglót

Szerző: Fekő Ádám
2022.02.09. 10:21

Ismert emberekkel szeretné digitalizálni az országot.

Gattyán György a Z'Zi Labor frontemberével igázná le Zuglót

Egészen elképesztő celebritásokat mozgat meg Gattyán György egyelőre teljesen érthetetlen célú és hátterű Megoldás Mozgalma a 2022-es országgyűlési választásra: Détári Lajos és VV Tommyboy után behúzták Zuglóba a Z'Zi Labor zenekar frontemberét, Janicsák Istvánt.

 

A frontemberkedés mellett dalszövegeket és verseket is író, mellesleg producerkedő Janicsák elmondta, régóta tervezi a közéleti szerepvállalást:

„Régóta él bennem a vágy, hogy ne csak a dalszövegeimmel, zenémmel tegyek az emberekért, hanem olyan valós megoldásokat is kínáljak, amelyek a kerületemben élők javát szolgálhatják. Azt gondolom, az elmúlt időszak helybenjárása és egymásnak feszülő pártideológiák helyett, itt az ideje, hogy eredményeket lássanak a választók! Én ezért fogok dolgozni!”

 áll a közleményben.

Gattyán úgy gondolja, generációkat tudott megmozgatni Janicsák, és a fiatalabb korosztályban is népszerű.

A jelenlegi állás szerint a stabilan ellenzéki Zuglóban a fideszes Borbély Ádámmal, az ellenzéki Hadházy Ákossal mérkőzik meg a nagyok közül, de Budapest 8-as számú választókörzetében indul még a Mi Hazánktól Czeglédi János, az MKKP-tól Róza Regina, az ISZOMM/Munkáspárttól pedig Galba-Deák Ádám.

A Megoldás Mozgalom egyelőre főleg médiapárt, bár azt is izgalmasan csinálják: Gattyán már beszélt például az ATV-ben jelöltjeiről, de az egykori focilegenda Détári Lajos egyelőre annyira el van szigetelve, hogy amikor indulásra hírére mi is felhívtuk,

bármiféle kommentár nélkül a párt sajtóosztályához irányított minket.

Ott fel is tettük a kérdést, hogy többek közt a Kőbányán induló Détári mennyire tudja képviselni a digitalizációt és hasonló flancos dolgokat, amiket a LiveJasmin miatt milliárdossá vált Gattyán hangoztat, de választ azóta sem kaptunk, ahogy arról sem, lesznek-e például a jelölteknek nyilvános kampányeseményei is.

KIEMELT KÉP: Megoldás Mozgalom

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek