Újabb jelöltet jelentett be Gattyán György pártja

Szerző: Aradi Péter
2022.02.10. 19:12

Azoknak, akik egy újabb valóságshow-szereplőre, egy öreg sportolóra vagy egy kiégett zenészre gondoltak, kicsit csalódniuk kell, azok viszont, akik valamennyire követik a motorsportokat most talán felkaphatják a fejüket.

Újabb jelöltet jelentett be Gattyán György pártja

Ismét újabb jelölttel jelentkezett a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom, azonban ezúttal nem korábbi valóságshow-szereplőt, egykori sportolót vagy öreg zenészt jelentett be, hanem 

Hermann Henriket, a Magyar Motorsportszövetség elnökét.

Henrik a Motorsportszövetség mellett a Nemzetközi Versenysport Szövetség elnökségi tagja, aki ezután a Fejér megye 4. számú országgyűlési egyéni választókerületében, Dunaújvárosban és vonzás körzetében képviseli a Megoldás Mozgalmat.

A bemutatkozó szöveg szerint az 57 éves szakember fontosnak tartja, hogyan kezeljük a Dunaferrt, és aggasztónak tartja, hogy Dunaújvárosban egyre kevesebb a fiatal, ezért kulturális és szabadidő programokkal tenné vonzóbbá és élhetőbbé a várost.

Azt nem árt tudni, hogy Hermann olyan lánglelkű ellenzéki politikus, hogy

régóta lelkes támogatója a hajdúnánási MotoGP-pálya megépítésének,

ami 65 milliárd forintjába kerül majd az államnak. Hermann peckesen állt például Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Kósa Lajos országgyűlési képviselő mögött a fotókon, amik az építkezés 2020-as nyári bejelentésről készültek.

A beruházással a kritikusai szerint

az a legnagyobb baj, hogy valami elképesztően drága.

A G7 cikke szerint Finnországban például 2019-ben adták át a KymiRing nevű pályát, amihez elég volt, hogy a kormány összvissz 6,5 millió eurót, azaz 2,3 milliárd forintnyi közpénzt adott.

Hermann Henrik, aki ezentúl a Megoldás Mozgalom színeiben felel a digitális megújulásért, már akkor köszönetet mondott azoknak, akik lehetővé teszik, hogy hazánkban látható legyen a motorsport csúcskategóriájának egyik versenye. Ezenkívül azt ígérte, sportszakmai szempontból mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a világbajnoki futamot a lehető legmagasabb színvonalon rendezzék meg.

Ahogy korábban írtuk, Gattyán György egyelőre teljesen érthetetlen célú és hátterű Megoldás Mozgalma a 2022-es országgyűlési választásra egészen elképesztő celebritásokat mozgatott meg:

Détári Lajos és VV Tommyboy után behúzták Janicsák Istvánt, a Z'Zi Labor frontemberét is,

akinek a stabilan ellenzéki Zuglóban kellene helyt állnia a fideszes Borbély Ádámmal és az ellenzéki Hadházy Ákossal szemben, de itt indul még a Mi Hazánktól Czeglédi János, az MKKP-tól Rózsa Regina, az ISZOMM/Munkáspárttól pedig Galba-Deák Ádám is.

NYITÓKÉP: Megoldás Mozgalom

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek