Napokig a lakóknak kellett gyűjteni a szemetet egy pofátlan autós miatt Egerben

Szerző: Kósa András
2022.01.25. 17:55

Napokig nem tudták elvinni a szemetet egy egri lakóépületből Egerben, mert egy szerencsétlenül leparkolt autó miatt a kukásautó nem fért az épülethez – írta laptársunk az Egri Ügyek.

Napokig a lakóknak kellett gyűjteni a szemetet egy pofátlan autós miatt Egerben

A hulladék így a II. Rákóczi Ferenc út 42-ben maradt. Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. nem esett kétségbe, készített egy képet a rossz helyen parkoló autóról, amit aztán egy felhívás formájában megosztott a Facebook-oldalán.

Ebben az érintett autótulajdonost arra kérték, legyen szíves arrébb állni, az egri autósokat pedig arra figyelmeztették, hogy

parkolás közben gondoljanak a nagyobb járművekre is.

Csakhogy az autó tulajdonosa nem cselekedett, a szemét pedig egyre csak gyűlt a házban, egy idő után már zsákokban. Legalábbis ez derül ki az Egri Hulladékgazdálkodás Egri Ügyeknek küldött válaszából:

„Sajnos, az aznapi második kiszállás alkalmával sem sikerült az edényzeteket kiüríteni. Társaságunk, szemelőtt tartva az ügyfeleink elégedettségét, valamint a társasházi övezet lakóinak érdekeit, az egészségügyi szabályokban leírtakat figyelembe véve, a keddi napon (2022.01.25),

nemcsak az edényzetekben elhelyezett hulladékot, hanem a mellettük rendezetten, zsákban kirakott hulladékot is elszállítja”.

NYITÓKÉP: Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. / Facebook

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek