Milyen kérdések miatt aggódhat egy fideszes polgármester?

2021.11.16. 16:53

Vannak dolgok, amikről senki nem szeret beszélni, mi is megpróbáltunk utánajárni, mik lehetnek ezek a témák a Fideszben.

Milyen kérdések miatt aggódhat egy fideszes polgármester?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

A vasárnapi Fidesz-kongresszus legemlékezetesebb beszédét kétségkívül Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere tartotta, amikor arról beszélt, hogy ahhoz, hogy megnyerjék a választást, fel kell készülniük a kellemetlen kérdésekre is.

Mint fogalmazott, márpedig kellemetlen kérdések lesznek, és egyelőre még várnak arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok ezekre.

„De kedves barátaim, ha meglesznek a válaszok, akkor meglesz a siker” – fejezte be lelkesítőnek szánt beszédét.

Hétfőn kerestük Kovács Pétert, hogy megtudjuk, milyen kellemetlen kérdésekre gondolt, de válasz nem érkezett. Arra is kíváncsiak voltunk, utoljára milyen kérdéssel fordult a Fidesz-központhoz, és akkor mit javasoltak neki, de szintén semmi. Azt is szerettük volna, ha megnevez néhány embert, akikkel a Fidesz-központban tartja a kapcsolatot, de mindhiába. Így kérdésekkel fordultunk a Fidesz központi irodájához is, hátha tudnak nekünk segíteni, de tőlük sem érkezett válasz.

Az RTL Klubnak ennél kicsivel több szerencséje volt, nekik sikerült telefonon elérniük Kovácsot, aki azt a választ adta, hogy

az aktivistáknak lenne szükségük a válaszokra, mert amíg a Fidesz nem tisztáz minden dolgot, addig Budapesten például biztos nem fog nyerni a párt.

Amikor a riporter visszakérdezett, mégis milyen kérdések ezek, Kovács csak annyit felelt, hogy ezt a riporternek jobban kell tudnia. „Mindennap megírják, mindenütt elmondják” – válaszolta Kovács. Amikor aztán a RTL Klub riportere egy példát is szeretett volna hallani, Kovács egyszerűen nemet mondott.

A Telex kiszúrta, hogy a polgármester egy kommentelőnek válaszolt viszont a Facebookon. A komment Kovács egyik posztja alá érkezett, és a politikus azt írta, hogy

„vannak olyan kellemetlen kérdések/ügyek, amire egyszerű aktivista nem tudja a választ, s ha ezeket nem tisztátta a Fidesz, akkor nem fog nyerni. (...) Ha tisztázza, akkor fognak. Talán így érthetőbb. Örülök, ha tudtam segíteni”

– magyarázta a politikus.

Kovács – mint kiderült – több kommentre is lelkesen válaszolt, annál többet azonban, hogy szerinte fontos lenne tisztázni bizonyos dolgokat, nem árult el.

Mivel sem Kovács Péter, sem a Fidesz nem árulta el, hogy mégis milyen kérdéstől aggódhatnak, ezért hozzátok, az olvasókhoz fordulunk:

szerintetek milyen kérdésektől aggódhat Kovács Péter?

Ez a hét kérdése, szavazzatok!

NYITÓKÉP: Fidesz / Facebook 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek