Ezekkel a feltételekkel menne el a Zugló TV-be vitázni Hadházy Ákos

2021.09.14. 18:06

Igaz, a kerületi televízió még egyáltalán nem reagált az előválasztáson a kerületben induló jelölt megkeresésére, így nem tudni, hogy lesz-e végül vita Tóth Csaba és Hadházy Ákos között pénteken.

Ezekkel a feltételekkel menne el a Zugló TV-be vitázni Hadházy Ákos

Szeptember 13-án megírtuk, Tóth Csaba zuglói országgyűlési képviselő és az MSZP-P előválasztási képviselőjelöltje végül nem vállalta a Partizán Youtube-csatorna által közte és Hadházy Ákos között megszervezett nyilvános vitát, sőt, a csatorna főszerkesztője, Gulyás Márton ellen még feljelentést is tett, mivel álláspontja szerint egy korábbi, Karácsony Gergellyel készült Partizán-interjú során Gulyás rágalmazta Tóthot.

Ehelyett Tóth elmondta, hogy péntek délutánra várja kihívóját a Zugló TV-ben, hogy ott tartsák meg az előválasztási vitát.

Akkor beszéltünk a budapesti, 8-as választókerület másik előválasztási indulójával, a Momentum, Kétfarkú Kutyapárt és civilek által támogatott Hadházy Ákossal, aki úgy válaszolt, vállalja a vitát, viszont csak bizonyos feltételek mellett.

Kedden viszont Hadházy megnevezte azt a két feltétel, amellyel vállalná a vitát. Emiatt a televízió vezetőit már megkereste, azonban elmondása szerint a megkeresésre azok mindeddig nem is reagáltak, ezért fordult most a nyilvánossághoz.

A két feltétel úgy hangzik:

  • a vitáról készült felvétel vágatlanul kerüljön adásba;
  • és lesz moderátor is, olyan ember személyében, aki független újságíró, és akit mindkét vitapartner elfogadhatónak talál.

A Partizán a maga részéről közölte, állnak a Tóth Csaba által indítandó per elébe, Gulyás pedig végül csupán Hadházy szereplésével tartotta meg a 14. kerület ügyeiről szóló „vitát” szeptember 13-án, este.

Itt bevezetőként Gulyás elmondta, nem tartják helytállónak Tóth vádjait, mivel a Karácsony-interjúban semmi olyasmi nem hangzott el, mint amire az MSZP országgyűlési képviselője utal.

NYITÓKÉP: Hadházy Ákos / Facebook

Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor az Azonnali korábbi újságírója

Történészdiplomával rendelkezik, de 2013 óta főleg blogol, 2015 óta pedig újságcikkeket is ír. Sokszor Európáról és a Közel-Keletről. Az Izrael-párti sajtó kedvenc magyar firkásza. Eléggé baloldali.
Facebook
Twitter

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek