Kortárs művészet minden korosztálynak? Kirakós Budapest! Adventi naptár #20

2020.12.20. 08:28

Felnőttként is izgalmas kirakósozni, karácsonyi ajándéknak pedig ideális a magyar puzzle.

Kortárs művészet minden korosztálynak? Kirakós Budapest! Adventi naptár #20

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

A koronavírus-járvány nemcsak a vendéglátást vágta tönkre, hanem a kulturális és művészeti szférát is. Nincsenek nyitva a múzeumok, könyvtárak, mozik, galériák. Ezért a magyar művészek is kitettek a járvány hatásainak, erre a helyzetre pedig különböző módokon reagálnak.

Egy fiatal művészekből álló csapat például úgy döntött, hogy

ötvözni fogja a kortárs magyar művészetet és a kirakós műfaját.

És hát valljuk be, ez remek ötlet! Kirakósozni mindenki szeret, ráadásul a kis darabkákkal bíbelődni még terapeutikus is, egy kis analóg kikapcsolódás pedig a járvány második hullámának közepén mindenkire ráfér. A karácsonyi, családdal töltött időt követően – ahol azért mindig szoktak kis konfliktusok lenni – az introvertáltak számára kitalálni sem lehet jobbat:

fogod a kirakóst, és pár órára elvonulsz vele. Mire visszatérsz, mindenki boldog!

Már csak pár nap van hátra; ha megúszós ajándékra hajtasz, a Kirakós Budapesttől simán tudsz rendelni valami szuper meglepetést, ráadásul ha itt vásárolsz, egy magyar csapatot és a magyar designereket is támogatod. Azért sietned kell, mert a kollekció limitált! Ide kattints a rendeléshez!

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Antal Róbert-István
Antal Róbert-István az Azonnali újságírója

Történész, az erdélyi baloldal kutatója. Bármilyen furcsa, de szereti a románokat.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek