+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Techet Péter
2020. november 17. kedd, 19:56
Livio Fanzaga atya szerint a koronavírus „egy összeesküvés”, amivel a „világelit” „zombikká és rabszolgákká” akarná tenni az emberiséget. A piarista szerzetes leghallgatottabb olasz katolikus rádió programigazgatója.

November 11-én ünnepelte nyolcvanadik születésnapját Livio Fanzaga atya, az olasz katolikus Mária Rádió programigazgatója. A piarista szerzetessel ennek alkalmával készített az adó hosszú interjút, amiben Livio atya a kínai koronavírusról beszélt, ugyanis elmondta: az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodott a vírusról: „bővítettem a tudásomat, szélesítettem a horizontomat” – tette hozzá.

 

Ennek során jött volna rá arra, hogy a koronavírus nem más, mint

 

„a világelit terméke, hogy mindannyiunkat zombivá tegyen”.

 

A szerzetes úgy véli, ez a vírus „a Nyugatnak szóló speciális termék”, éppen ezért mindig is „az ördög számlájára” írta a járványt. Szerinte az ördög bizonyos emberek révén akar most egy olyan „átmeneti időszakot” teremteni, amely „egy egészségügyi állampuccsra” ad lehetőséget.

 

Livio atya úgy véli: „térdre kényszerítik az emberiséget” azért, hogy

 

most vezethessen be „a világelit” „egy cyber- és egészségügyi diktatúrát”.

 

A szerzetes kétségbe vonja, hogy a vírus Kínából a denevérekről került volna az emberekre, úgy véli inkább: Brazíliában fejleszthette ki Bill Gates alapítványa azzal a céllal, hogy „egy új világot, a sátánét, teremthesse meg, amiben mindannyian már csak zombik lennénk”. Livio atya arra is figyelmeztetett: a terv megvalósítói már korábban is cselekedni akartak volna, ezért már most „késésben” lennének, mert ő tudni véli:

 

2021-re már mindannyiunknak zombiknak kéne lennünk.

 

LIVIO FANZAGA ATYA FERENC PÁPÁNÁL AUDENCIÁN. FOTÓ: LF / FB

 

Livio atya nem először ad sajátos értelmezést természeti jelenségeknek. 2016-ban például arról beszélt a Mária Rádióban, hogy az akkori középolasz földrengések „Isten büntetései” a homoszexualitás és az azonos neműek élettársi kapcsolatának bevezetése miatt. A szerzetes közismerten a szélsőjobboldali Legával szimpatizál, idén februárban azt mondta, hogy Matteo Salvini „egy komoly katolikus politikus. (Amint arról az Azonnali beszámolt: az olasz katolikus közélet nagyrésze élesen szemben áll Salvinivel.)

 

A Mária Rádiót Olaszországban naponta majdnem másfél milliónyian hallgatják. A rádióadót 1983-ban hozták létre a lombardiai Comóban, ma is onnan sugároz. Mára a Mária Rádió egy világméretű franchise-rendszerré nőtte ki magát: több, mint ötven országban vannak helyi Mária Rádiók, köztük Magyarországon is.

 

NYITÓKÉP: Livio atya a Mária Rádió comói stúdiójában / WebToday, FB

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Noha a Varga Mihály-féle új adócsomag célja az adócsökkentés és az adóegyszerűsítés, az leginkább kommunikációs húzásként értelmezhető. Elemzés!

A számok alacsonyabbak a hivatalos adatoknál, de a kórházba kerültek körében a halálozási arány magas.

A párt küldöttgyűlése döntött így. Karácsony szombatra nagy bejelentést ígért.

Az eset miatt Skóciában többen is azt követelik, hogy legyen saját bevándorláspolitikájuk.

Szombattól korlátozás nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között, jelentette be Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter Pozsonyban azt mondta: nem hagyják, hogy az ügy lekerüljön a napirendről.

Néhány kivétel azért marad: a piacokon, a zsúfolt helyeken és a busz- és vonatállomásokon még kell majd a maszk, máshol azonban nem. Június elsejétől pedig újabb enyhítések jönnek.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás