Az olasz Mária Rádió vezetője szerint a járvány végén „a világelit” zombivá változtatja az emberiséget

Szerző: Techet Péter
2020.11.17. 19:56

Livio Fanzaga atya szerint a koronavírus „egy összeesküvés”, amivel a „világelit” „zombikká és rabszolgákká” akarná tenni az emberiséget. A piarista szerzetes leghallgatottabb olasz katolikus rádió programigazgatója.

Az olasz Mária Rádió vezetője szerint a járvány végén „a világelit” zombivá változtatja az emberiséget

November 11-én ünnepelte nyolcvanadik születésnapját Livio Fanzaga atya, az olasz katolikus Mária Rádió programigazgatója. A piarista szerzetessel ennek alkalmával készített az adó hosszú interjút, amiben Livio atya a kínai koronavírusról beszélt, ugyanis elmondta: az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodott a vírusról: „bővítettem a tudásomat, szélesítettem a horizontomat” – tette hozzá.

Ennek során jött volna rá arra, hogy a koronavírus nem más, mint

„a világelit terméke, hogy mindannyiunkat zombivá tegyen”.

A szerzetes úgy véli, ez a vírus „a Nyugatnak szóló speciális termék”, éppen ezért mindig is „az ördög számlájára” írta a járványt. Szerinte az ördög bizonyos emberek révén akar most egy olyan „átmeneti időszakot” teremteni, amely „egy egészségügyi állampuccsra” ad lehetőséget.

Livio atya úgy véli: „térdre kényszerítik az emberiséget” azért, hogy

most vezethessen be „a világelit” „egy cyber- és egészségügyi diktatúrát”.

A szerzetes kétségbe vonja, hogy a vírus Kínából a denevérekről került volna az emberekre, úgy véli inkább: Brazíliában fejleszthette ki Bill Gates alapítványa azzal a céllal, hogy „egy új világot, a sátánét, teremthesse meg, amiben mindannyian már csak zombik lennénk”. Livio atya arra is figyelmeztetett: a terv megvalósítói már korábban is cselekedni akartak volna, ezért már most „késésben” lennének, mert ő tudni véli:

2021-re már mindannyiunknak zombiknak kéne lennünk.

LIVIO FANZAGA ATYA FERENC PÁPÁNÁL AUDENCIÁN. FOTÓ: LF / FB

Livio atya nem először ad sajátos értelmezést természeti jelenségeknek. 2016-ban például arról beszélt a Mária Rádióban, hogy az akkori középolasz földrengések „Isten büntetései” a homoszexualitás és az azonos neműek élettársi kapcsolatának bevezetése miatt. A szerzetes közismerten a szélsőjobboldali Legával szimpatizál, idén februárban azt mondta, hogy Matteo Salvini „egy komoly katolikus politikus. (Amint arról az Azonnali beszámolt: az olasz katolikus közélet nagyrésze élesen szemben áll Salvinivel.)

A Mária Rádiót Olaszországban naponta majdnem másfél milliónyian hallgatják. A rádióadót 1983-ban hozták létre a lombardiai Comóban, ma is onnan sugároz. Mára a Mária Rádió egy világméretű franchise-rendszerré nőtte ki magát: több, mint ötven országban vannak helyi Mária Rádiók, köztük Magyarországon is.

NYITÓKÉP: Livio atya a Mária Rádió comói stúdiójában / WebToday, FB

Techet Péter
Techet Péter az Azonnali főmunkatársa

Doktori jogból és történelemből, külpolitika érdeklődésből, Közép-Európa hobbiból. Münchentől New Yorkig sok helyen volt otthon. Többet élt Triesztben, mint a NER-ben.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek