Berlusconi számára a következő 48 óra a döntő, közben lánya is koronavírusos

Szerző: Techet Péter
2020.09.07. 15:52

Az egykori kormányfő állapotának súlyosságát mutatja, hogy közölte: nem látta a Milano-Monza-meccset a hétvégén.

Berlusconi számára a következő 48 óra a döntő, közben lánya is koronavírusos

Amint arról az Azonnali beszámolt: Silvio Berlusconi egykori olasz kormányfő is koronavírusos lett. Jelenleg egy milánói klinikán kezelik. Amikor múlt szerdán pozitív lett a koronavírus-tesztje, az orvosai még azt közölték: a „Lovag“ néven ismert politikusnak nincsenek tünetei.

Most vasárnap azonban az egyik kezelő orvosa azt mondta:

„a következő 48 óra lesz döntő“ a Forza Italia elnöke számára.

Részleteket nem árult el, azaz nem tudni, hogy milyen értelemben lesz döntő a következő két nap.

Amint a Corriere della Sera napilap értesült, Berlusconi a hétvégén beszélt pártja egyik politikusával, akinek elárulta:

nem érzi jól magát, a Milanó-Monza-focimeccset se látta.

A berlusconista Libero napilap meg is jegyzi: normál helyzetben elképzelhetetlen lenne, hogy Berlusconi kihagyjon egy meccset, ráadásul egykori csapatának, az A.C. Milannak a játékát mindig követi.

Közben hétfőn Marina Berlusconinak, a politikus lányának koronavírus-tesztje is pozitív lett. Az ő dél-franciaországi villájába távozott március elején Berlusconi, de nem maradt ott sokáig. Vélhetően Marina is Szardínián fertőződhetett meg, ahol apjának kastélya van. A szigeten lett koronavírusos korábban Flavio Briatore vállalkozó is. Mára Szardínia szigete a járvány egyik gócpontjává vált.

NYITÓKÉPEurópai Néppárt fotószolgálata

Techet Péter
Techet Péter az Azonnali főmunkatársa

Doktori jogból és történelemből, külpolitika érdeklődésből, Közép-Európa hobbiból. Münchentől New Yorkig sok helyen volt otthon. Többet élt Triesztben, mint a NER-ben.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek