A választási krumpli ideje lejárt, most már a választási maszk a menő!

Szerző: Kiss Brigi
2020.03.13. 20:11

Amikor minden a koronavírusról szól, mit lehetne jobb húzás ingyen osztogatni választási kampány idején, mint olcsó maszkot, még ha az igazából nem is jelent valódi védelmet a koronavírussal szemben? Turcsány László nem fél felülni a korona-kampányvonatra!

A választási krumpli ideje lejárt, most már a választási maszk a menő!

Igazán nem lehet mondani, hogy a kegyeletsértő tette miatt lemondott exfideszes, de az április 5-ei salgótarjáni időközi önkormányzati választáson már függetlenként induló Turcsány László nem tesz meg mindent a kampányban, hogy újra megválasszák! 

Mi az, ami most a legjobban pörög mindenhol? Hát a koronavírus!

A volt fideszes helyi frakcióvezető szépen fel is ült a koronavonatra: (por)maszk osztogatásába kezdett, időseknek pedig még házhoz is szállítja!

Mielőtt sokan rohannának, hogy lecsapjanak az egyébként a koronavírus ellen tényleges védelmet nem igazán jelentő ingyen maszkra, van egy rossz hírünk: nem túl meglepő módon Turcsány kizárólag annak a salgótarjáni 3. számú választókerület lakóinak (lakcímkártya felmutatása szükséges!) ad a maszkból, ahol április 5-én időközi önkormányzatiképviselő-választást tartanak éppen az ő kegyeletsértő tette miatti lemondása okán.

De nem is pazaroljuk tovább a szót, megmutatjuk Turcsány maszkkampányának plakátját, ha már úgyis azt kérte facebookos posztjában, hogy osszuk meg!

FORRÁS: TURCSÁNY LÁSZLÓ / FACEBOOK

Természetesen megkerestük maszkos kampányakciója kapcsán kérdéseinkkel Turcsány Lászlót is, amennyiben a független képviselőjelölt válaszol, frissítjük cikkünket.

Ami a maszkokat, pláne az olcsó maszkokat illeti: azok elsősorban nem a viselőit védik a fertőzésektől, hanem mindenki mást a viselőtől.

Hogy kik indulnak a salgótarjáni időközi önkormányzatiképviselő-választáson, és egyáltalán miért is írtak ki új voksolást a nógrádi megyeszékhely 3. számú választókerületében arról itt írtunk részletesen.

NYITÓKÉP: Turcsány László Facebook-oldala

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek