Gyurcsány fejét ragasztották a győri ellenzéki jelöltekre, de Borkaiékat is kidekorálták

Szerző: Pintér Bence
2019.10.11. 13:48

Gyurcsány Ferenccel próbálják lejáratni Győrben az ellenzéki összefogás jelöltjeit, de közben a népi művészet meg a polgármestert nem kíméli.

Gyurcsány fejét ragasztották a győri ellenzéki jelöltekre, de Borkaiékat is kidekorálták

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc maradt a győri Fidesz egyik utolsó reménye a kampányban,

péntek reggelre ugyanis ismeretlen tettesek Gyurcsány-fejek tucatjaival ragasztották át a győri ellenzéki összefogás képviselőinek plakátjait.

Persze nincs rá bizonyíték, hogy a helyi Fidesz áll az akció mögött, mindenesetre az ügyről sajtótájékoztatót tartó szocialista képviselő, Pollreisz Balázs szerint egyértelmű, hogy a Gyurcsány-matricák előállításának és kihelyezésének költségeit nem állhatta egy magányos elkövető. Pollreisz a saját körzetében le is vette a matricákat a plakátjairól.

TÖKÉLETESEN MÉRETRE VÁGOTT GYURCSÁNY-FEJEK AZ ELLENZÉKI PLAKÁTOKON.
Pollreisz azt is bejelentette, hogy a Jobbik után Juhász István helyi szocialista képviselő is feljelentette Borkai Zsolt polgármestert, mégpedig hűtlen kezelés és pénzmosás miatt.

A sajtótájékoztatón ezen kívül élőben felbontottak egy levelet, amit a város költségén küldtek ki embereknek még júliusban, viszont mint a felbontás után kiderült, abban a Fidesz helyi kongresszusára hívták meg a helyi párttagokat. A levelet prezentáló helyi DK-alelnök, Szabó Zoltán pitiánernek nevezte a húzást.

Mindeközben azonban a népi művészet is új reneszánszát éli a városban: a szexbotrányról szóló internetes mémek mellett a fideszes plakátokon is kéretlen üzenetek jelentek meg, ezek azonban kevésbé tűnnek szervezettnek:

KURVÁK, DROGOK, CSALÁD – 2019-BEN IDE JUTOTTUNK AZ EGYÉBKÉNT RÉGI KISGAZDA ISTEN, HAZA, CSALÁD SZLOGENTŐL AZ ELKÖVETŐ SZERINT.

BORKAI A KLASSZIKUS HITLERBAJUSZT IS MEGKAPTA.

FOTÓK: Pintér Bence / Azonnali

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek