+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. október 11. péntek, 13:48
Gyurcsány Ferenccel próbálják lejáratni Győrben az ellenzéki összefogás jelöltjeit, de közben a népi művészet meg a polgármestert nem kíméli.

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc maradt a győri Fidesz egyik utolsó reménye a kampányban,

 

péntek reggelre ugyanis ismeretlen tettesek Gyurcsány-fejek tucatjaival ragasztották át a győri ellenzéki összefogás képviselőinek plakátjait.

 

Persze nincs rá bizonyíték, hogy a helyi Fidesz áll az akció mögött, mindenesetre az ügyről sajtótájékoztatót tartó szocialista képviselő, Pollreisz Balázs szerint egyértelmű, hogy a Gyurcsány-matricák előállításának és kihelyezésének költségeit nem állhatta egy magányos elkövető. Pollreisz a saját körzetében le is vette a matricákat a plakátjairól.

 

TÖKÉLETESEN MÉRETRE VÁGOTT GYURCSÁNY-FEJEK AZ ELLENZÉKI PLAKÁTOKON.

 

Pollreisz azt is bejelentette, hogy a Jobbik után Juhász István helyi szocialista képviselő is feljelentette Borkai Zsolt polgármestert, mégpedig hűtlen kezelés és pénzmosás miatt.

 

A sajtótájékoztatón ezen kívül élőben felbontottak egy levelet, amit a város költségén küldtek ki embereknek még júliusban, viszont mint a felbontás után kiderült, abban a Fidesz helyi kongresszusára hívták meg a helyi párttagokat. A levelet prezentáló helyi DK-alelnök, Szabó Zoltán pitiánernek nevezte a húzást.

 

Mindeközben azonban a népi művészet is új reneszánszát éli a városban: a szexbotrányról szóló internetes mémek mellett a fideszes plakátokon is kéretlen üzenetek jelentek meg, ezek azonban kevésbé tűnnek szervezettnek:

 

KURVÁK, DROGOK, CSALÁD – 2019-BEN IDE JUTOTTUNK AZ EGYÉBKÉNT RÉGI KISGAZDA ISTEN, HAZA, CSALÁD SZLOGENTŐL AZ ELKÖVETŐ SZERINT.

 

BORKAI A KLASSZIKUS HITLERBAJUSZT IS MEGKAPTA.

 

FOTÓK: Pintér Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

És mit kéne csinálniuk Orbánéknak, hogy teljes joggal visszavegyék őket? Videó!

​A román miniszterelnök ennél egyértelműbben nem is távolodhatott volna el névrokonától, tapsot kapott ezért az EPP zágrábi kongresszusán.

Egy új tanulmány szerint az elektromágneses mezőknek kitett méhek lassabban tanulnak és agresszívebbek is saját fajtársaikkal szemben.

A színész tökéletesíteni akarta a hörgését egy csatajelenethez, így aztán nem restellte egy profi metálénekes segítségét kérni.

Persze ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen ebbe a cseh kormánynak is bele kéne mennie a dologba. A belügyminiszter pedig nem tűnik túl nyitottnak.

A Néppárt új elnöke harcolna az illiberális tendenciák ellen, és szeretné, ha január végéig döntés lenne a Fideszről a pártcsaládban.

A hét kérdése

Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Kinek kell Paks2? Akadályozza-e az áttérést a megújulókra? Lehet-e gazdaságos? Létezik-e ellátásbiztonság atomenergia nélkül? November 22-én.

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás