Mi a közös Miskolc ellenzéki jelöltjében és Lothar Matthäusban?

Szerző: Fekő Ádám
2019.07.11. 07:48

Veres Pál nyaralásáról töltött fel képet egy focis sálban pózolva, de ami még megdöbbentőbb, az az ehhez választott sörmárka.

Mi a közös Miskolc ellenzéki jelöltjében és Lothar Matthäusban?

Egy ideje lehet tudni, hogy valószínűleg az ellenzéki pártok támogatásával a jelenleg a Földes Ferenc Gimnázium iskolaigazgatójaként dolgozó Veres Pál indul el a fideszes Kriza Ákos ellen Miskolcon. Veres már az ATV-nek adott interjújában hangoztatta, hogy ő természetesen az összes miskolcihoz akar szólni, nem csak az ellenzékiekhez, de azt az életben nem gondolta volna senki, hogy ennyire komolyan gondolja: Veres nemcsak kinyilvánította, hogy szereti a focit, szerda este nem a Fradi BL-selejtezőjével, az Afrika-kupával vagy más hülyeségekkel foglalkozott, hanem a DVTK futballcsapatának Poprad elleni edzőmérkőzésével!

Most azt hagyjuk, hogy milyen tiszteletet parancsoló ízlésvilág ez szerintem, ugyanis a Diósgyőrön kívül jött egy még egyértelműbb célzás a borsodiak szíve felé: a vízparton büszkén mutogatott dobozos Borsodi!

„Hoztam magammal egy hazait” – írta Veres a kép alá.

Ez a Németh Szilárdot megszégyenítő gasztronómiai állásfoglalás olyan szinten példa nélküli, hogy hirtelen egyetlen ember jutott eszembe, aki a közösségi médián valószínűleg ellenszolgáltatás nélkül reklámozta a közmegegyezés szerint azért nem olyan őrült finom sört: az egykori magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus! A német még decemberben nyilvánította ki a Borsodi Mesterről, hogy tökéletes, ami egy fokkal még durvább is, mint Veres üzenete, aki szimpán csak arra büszke, hogy a hazai sört issza a hazai focicsapat meccsén.

Az biztos, hogy szűk és elit klubba került Veres Pál, aki valószínűleg örülhetett is, hiszen a Diósgyőr 6-1-re verte meg a szlovák másodosztályban vitézkedő Popradot. 

FOTÓ: Veres Pál / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek