+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. május 18. szombat, 08:26
Kurjongatást, hátrafele nyilazást és senkivel nem összefogást ígér az általában bugyis képeivel hódító celebritás.

A néha playmate-ként, néha pornósként, néha pedig prostituáltként feltűnő Kelemen Anna általában kevés ruhában szokott pózolni saját Facebookján, de néha csak úgy a semmiből ír valamit a közéletről is. Már tavaly is trollkodott egyet azzal, hogy indulna a miniszterelnöki pozícióért, most pedig az EP- és önkormányzati választások kedvéért írta le, miért is lenne ő a legerősebb versenyző mindkettőn. 

 

„Ha az EP választást nézem, csodálatosan megfelelek annak a kritériumnak, hogy én sem fogok össze senkivel, de jól tudom használni, hogy szavazzatok rám!

 

És mögöttem sem áll senki, nem kuncsorgok támogatásért, de kb. 10 mondattal, amit folyamatosan használok és sulykolok, lehet, hogy végül is eljutna a választók füléhez, hogy nicsak, itt egy lány, aki nem takargat semmit sem, a kritikát jól viseli és van némi gyakorlata a médiavilágban” – szól a poszt eleje, hogy aztán Kelemen rátérjen a főpolgármesteri lehetőségekre is:

 

„Ha esetleg mégis úgy gondolnám, hogy főpolgármester leszek, akkor kiválóan tudok lovagolni,

 

esetleg a húst is meg tudom puhítani a nyereg alatt, hogy irányban megfeleljek annak, hogy az idő visszafelé peregjen és nehogy a XXI. századot képviseljem.

 

Ha nagyon kell, kurjongatok és ostort is tudok csattogtatni, ez bizonyára nézettséget hozna és híven tükrözné a mai magyar valóságot.”

 

Főleg ez utóbbival lehet simá egyetérteni, ugyanis a lovas-ostoros produkció vitán felül jobb lenne, mint bármi Budapest történetében. Sajnos Kelemen Anna már lecsúszott az EP-választásról, de a főpolgármesteri programja úgyis erősebbnek tűnik.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A liberálisok nagy reménysége túlélte az elmúlt hónapok botrányait, de második ciklusában már sokkal kisebb mozgástere lesz, mint eddig.

Az amerikai újság szerint a Fehér Házban többen is kézzel-lábbal tiltakoztak az Orbán-Trump találkozó ellen, és épp az történt, amitől féltek.

A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

„Kompromittáló felvételek” kerültek róla elő, „botrányba keveredett” – ennyit tudhatnak csak a Kisalföld olvasói a győri polgármester ügyéről.

Orosz kémek kibertámadásokat hajtottak végre cseh célpontok és a környező országok ellen, lekapcsolták őket.

Művésznevén Rico Racks öt évig nem rappelhet a drogozásról.

Jean Nouvel, a komplexum tervezéséért felelős építésztől több, mint ötvenmilliárd forintot követel a Filharmónia menedzsmentje.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Az olasz büszkeség napján ezen kívül a legfontosabb kérdést is feltettük, amit Rómában érdemes. Videó, felirattal!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Bernie visszatért – zengte a több, mint húszezres tömeg. Helyszíni képriport a Queensbridge Parkból!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás