Kelemen Anna röviden összefoglalta, mit kell tudnia egy magyar politikusnak

Szerző: Fekő Ádám
2019.05.18. 08:26

Kurjongatást, hátrafele nyilazást és senkivel nem összefogást ígér az általában bugyis képeivel hódító celebritás.

Kelemen Anna röviden összefoglalta, mit kell tudnia egy magyar politikusnak

A néha playmate-ként, néha pornósként, néha pedig prostituáltként feltűnő Kelemen Anna általában kevés ruhában szokott pózolni saját Facebookján, de néha csak úgy a semmiből ír valamit a közéletről is. Már tavaly is trollkodott egyet azzal, hogy indulna a miniszterelnöki pozícióért, most pedig az EP- és önkormányzati választások kedvéért írta le, miért is lenne ő a legerősebb versenyző mindkettőn. 

„Ha az EP választást nézem, csodálatosan megfelelek annak a kritériumnak, hogy én sem fogok össze senkivel, de jól tudom használni, hogy szavazzatok rám!

És mögöttem sem áll senki, nem kuncsorgok támogatásért, de kb. 10 mondattal, amit folyamatosan használok és sulykolok, lehet, hogy végül is eljutna a választók füléhez, hogy nicsak, itt egy lány, aki nem takargat semmit sem, a kritikát jól viseli és van némi gyakorlata a médiavilágban” – szól a poszt eleje, hogy aztán Kelemen rátérjen a főpolgármesteri lehetőségekre is:

„Ha esetleg mégis úgy gondolnám, hogy főpolgármester leszek, akkor kiválóan tudok lovagolni,

esetleg a húst is meg tudom puhítani a nyereg alatt, hogy irányban megfeleljek annak, hogy az idő visszafelé peregjen és nehogy a XXI. századot képviseljem.

Ha nagyon kell, kurjongatok és ostort is tudok csattogtatni, ez bizonyára nézettséget hozna és híven tükrözné a mai magyar valóságot.”

Főleg ez utóbbival lehet simá egyetérteni, ugyanis a lovas-ostoros produkció vitán felül jobb lenne, mint bármi Budapest történetében. Sajnos Kelemen Anna már lecsúszott az EP-választásról, de a főpolgármesteri programja úgyis erősebbnek tűnik.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek