+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 17. hétfő, 18:45
Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

 

Csodálatos nagyinterjút adott nemrég az Azonnalinak Kelemen Anna, ahol a Facebook-oldalán mostanában egyre aktívabban politizáló celebet jól kifaggattuk közéleti témákról: többek között szó esett a Borkai-videóról és a Gréczy-képekről, a #metoo-mozgalom visszásságairól, Vágó Istvánról, a magyar pártokról, az erőt sugárzó Orbánról, meg még arról is, hogy vajon a jobb, vagy a baloldali emberek jobbak-e az ágyban.

 

Kelemen Anna egyébként már régóta kacérkodik a politikai szerepvállalással: az egykori playmate ugyanis még két évvel ezelőtt, az országgyűlési választások hajrájában jelentette be, hogy függetlenként elindul Budapest 1. számú egyéni választókörzetében. Végül a hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelem után meggondolta magát, s visszalépett, sőt, még ennél is tovább ment: Facebookján azt írta,

 

„aki esélytelen és nem lép vissza, az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!”

 

 Ezután unortodox módszerrel úgy buzdította szavazásra a honpolgárokat, hogy beígérte: aki elmegy szavazni, készít a szavazólappal egy szelfit, majd azt elküldi neki, akkor egy szerencsés kiválasztottal eltölt egy estét, igaz, végül a kiválasztott nem ment el a vacsorára. Egy éves kihagyás után az EP-választás előtt tért vissza újra a közéletbe, de sajnos a főpolgármesterségre végül mégsem jelentkezett be. Legutóbb pedig azzal került az Azonnali címlapjára a celebritás, mikor januárban részletes külpolitikai helyzetértékelést adott az iráni válságról.

 

De neked mi a kedvenc közéleti megnyilvánulásod Kelemen Annától? Összeszedtük a legjobbakat a mostani azonnalis interjúból, te pedig szavazhatsz!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Schiffer Andrással és Böcskei Balázzsal azt jártuk körbe, mit jelent a magyar Eb-szereplés a focinkra nézve, és hogyan bántak a magyar szurkolókkal Münchenben. Podcast!

Miután Németországot meghódította már az ausztropop, ideje betörnie Magyarországra is.

Az Európai Tanács csütörtöki ülésén a holland miniszterelnök felvetette, hogy Magyarországnak távoznia kellene az EU-ból, ami cselekvésre ösztönözte a DK miniszterelnök-jelöltjét.

Hadházy az Azonnali Karácsony-interjújára reagált: szerinte a korrupcióval szemben nem
lehet pragmatikusnak lenni.

A Lukasenka-ellenes bloggert még az elnökválasztási kampányban tartóztatták le a közrend súlyos megsértésének vádjával – akár 15 évet is kaphat.

Az ostravai kórház covidosztályán dolgozók három hónapon keresztül szedték az Imunor nevű gyógyszert, és alig betegedtek meg közülük.

Az eheti Tsúfos Tükör a német-magyar mérkőzést egy új szemszögből kívánja bemutatni.

A hét kérdése

Nem sikerült a csoda, de az a két pont még így is kettővel több, mint amit a papírforma alapján a szakértők vártak. A kérdés már csak az, hogy a továbbiakban kiknek fogsz drukkolni.

Azért ide elnéznénk

A Parlament és Lánchíd kötötti ideigelenes pihenőparkban átalakíthatsz egy parkolót. Pályázz augusztus 10-ig!

A magyar hiphop Álmos vezére és a feltörekvő rapcsillag együtt szántják fel Kőbányát július 3-án szombaton.

Kiállítás Budapesten Fiuméről és a magyar kereskedelmi tengerészet történetéről, egészen október 31-ig.

Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Miben más az olajlobbi 2021-ben, mint amit a hollywoodi filmek alapján elképzelünk? Hidi Jánossal beszélgettünk.

Az OMOH évek óta fix igazodási pont a magyar LMBTQ-bulizók körében, indulásuk óta vállaltan az LMBTQ-közösséghez szólnak. Marton Péter DJ-vel beszélgettünk. Podcast!

Buktatható-e Lukasenka titkosszolgálati eszközökkel, és ha igen, ki tehetné ezt meg? Miért nem annektálta még Belaruszt Oroszország?

A Helyzetben vele beszélgettünk arról, miért nincs több nő a magyar rapben, mit gondol a motyogós rappről, és hogyan alkotott a lockdown idején.

Hogyan lett egy csepeli utcagyerekből a Blade Runner 2049, az Atomic Blonde, vagy a Hellboy 2 utcaképeinek az elkövetője? Mit gondol ma az egykori legendás graffitis a régi házak falainak összefirkálásáról? Podcast!

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás