Szerinted mi Kelemen Anna legnagyobb közéleti bölcsessége?

2020.02.17. 18:45

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Szerinted mi Kelemen Anna legnagyobb közéleti bölcsessége?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Csodálatos nagyinterjút adott nemrég az Azonnalinak Kelemen Anna, ahol a Facebook-oldalán mostanában egyre aktívabban politizáló celebet jól kifaggattuk közéleti témákról: többek között szó esett a Borkai-videóról és a Gréczy-képekről, a #metoo-mozgalom visszásságairól, Vágó Istvánról, a magyar pártokról, az erőt sugárzó Orbánról, meg még arról is, hogy vajon a jobb, vagy a baloldali emberek jobbak-e az ágyban.

Kelemen Anna egyébként már régóta kacérkodik a politikai szerepvállalással: az egykori playmate ugyanis még két évvel ezelőtt, az országgyűlési választások hajrájában jelentette be, hogy függetlenként elindul Budapest 1. számú egyéni választókörzetében. Végül a hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelem után meggondolta magát, s visszalépett, sőt, még ennél is tovább ment: Facebookján azt írta,

„aki esélytelen és nem lép vissza, az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!”

 Ezután unortodox módszerrel úgy buzdította szavazásra a honpolgárokat, hogy beígérte: aki elmegy szavazni, készít a szavazólappal egy szelfit, majd azt elküldi neki, akkor egy szerencsés kiválasztottal eltölt egy estét, igaz, végül a kiválasztott nem ment el a vacsorára. Egy éves kihagyás után az EP-választás előtt tért vissza újra a közéletbe, de sajnos a főpolgármesterségre végül mégsem jelentkezett be. Legutóbb pedig azzal került az Azonnali címlapjára a celebritás, mikor januárban részletes külpolitikai helyzetértékelést adott az iráni válságról.

De neked mi a kedvenc közéleti megnyilvánulásod Kelemen Annától? Összeszedtük a legjobbakat a mostani azonnalis interjúból, te pedig szavazhatsz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek