A gótkirály Glen Danzig esküszik, hogy nem eszi meg a saját testnedveit

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.26. 20:47

Talán még soha nem magyarázkodott ennyire jót közszereplő Facebookon, ráadásul a nevében írt fura üzeneteket és képeket sem törölte le.

A gótkirály Glen Danzig esküszik, hogy nem eszi meg a saját testnedveit

A Mistfits frontembereként és aztán a saját neve alatt is legendássá vált Glen Danzig nem az a klasszikus közösségi média-arc, ezért az őt követők talán meg is lepődtek rajta, hogy április óta leginkább füvezős mémekkel és képekkel árasztotta el a saját privát, de amúgy teljesen nyilvános Facebookját. Az énekes accountját természetesen feltörte valaki, és úgy tűnik, Danzig nem is figyelte különösebben a dolgait, de most megjelent talán minden idők legjobb üzenete, amit zenész írt Facebookra:

„Feltörtek! Bármi, ami az elmúlt egy hónapban lett a nevemmel posztolva, nem tőlem jött. Nem füvezek, nem eszek hotdogot, és határozottan nem eszem meg a saját spermámat! Ha megtalálom azt a szardarabot, aki csinálta (és az biztos, hogy megtalálom), a legnagyobb árat fizeti ezért!”

Arról megoszlanak a vélemények, hogy Danzig Facebookját tényleg feltörték-e vagy csak nagyon unatkozott, de ez sem az üzenet értékéből nem vesz el, sem azokon a csodás képenek nem tud rontani, amiket azóta sem törölt le az énekes. Például erre gondolok itt:

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek