+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. április 26. péntek, 20:47
Talán még soha nem magyarázkodott ennyire jót közszereplő Facebookon, ráadásul a nevében írt fura üzeneteket és képeket sem törölte le.

A Mistfits frontembereként és aztán a saját neve alatt is legendássá vált Glen Danzig nem az a klasszikus közösségi média-arc, ezért az őt követők talán meg is lepődtek rajta, hogy április óta leginkább füvezős mémekkel és képekkel árasztotta el a saját privát, de amúgy teljesen nyilvános Facebookját. Az énekes accountját természetesen feltörte valaki, és úgy tűnik, Danzig nem is figyelte különösebben a dolgait, de most megjelent talán minden idők legjobb üzenete, amit zenész írt Facebookra:

 

„Feltörtek! Bármi, ami az elmúlt egy hónapban lett a nevemmel posztolva, nem tőlem jött. Nem füvezek, nem eszek hotdogot, és határozottan nem eszem meg a saját spermámat! Ha megtalálom azt a szardarabot, aki csinálta (és az biztos, hogy megtalálom), a legnagyobb árat fizeti ezért!”

 

Arról megoszlanak a vélemények, hogy Danzig Facebookját tényleg feltörték-e vagy csak nagyon unatkozott, de ez sem az üzenet értékéből nem vesz el, sem azokon a csodás képenek nem tud rontani, amiket azóta sem törölt le az énekes. Például erre gondolok itt:

 

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nem a hagyományos könyvesbolti terjesztésbe kerülnek azok a romantikus könyvek, amelyek a KSH toplistáját vezetik.

Nem politikai okokból takarították le, és tagadták, hogy hivatalos graffiti-eltávolító szakemberek lennének.

Fabrizio Piscitelli 53 évet élt, de az SS Lazio legnagyobb ultracsoportjának vezéreként hagyott örökségével még sokáig fog küzdeni a futball.

Kik szavazhatnak az önkormányzati választáson? Mi kell ahhoz, hogy ajánlhasd a kedvenc polgármesterjelöltedet? Tudsz-e máshol szavazni, mint a lakóhelyed? Összeszedtük.

Ez pedig nem jó jel a német ipari teljesítményre nagyban alapozó magyar gazdaságnak sem.

A hét kérdése

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Azért ide elnéznénk

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Beszéddel is készül. Augusztus 24-én, a pesti Jelen bisztróban.

Dumbledore wouldn't let this happen. Augusztus 31-én délután, Budapesten.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás