Vett egy privát szigetet, pár nappal később bolti lopáson érték

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.09. 18:43

Andrew Lippinek múlt héten még nyolcmillió dollár sem volt sok azért, hogy vásároljon egy egész szigetet, de a kávéfőzőért már nem akart fizetni.

Vett egy privát szigetet, pár nappal később bolti lopáson érték

Nem lehet mindig mindenre költeni: bár a Floridában élő Andrew Lippi pár napja nyolcmillió dollárért privát szigetet vásárolt magának, a közeli boltban már nem akart fizetni, ezért 300 dollár értékű terméket akart különböző módszerekkel ellopni a helyi Kmartból.

Lippi LED-égőket és egy kávéfőzőt akart fizetés nélkül megszerezni.

Ez utóbbit úgy húzta volna be, hogy kifizette az 50 dollárt, majd vissza akarta kérni a pénzét úgy, hogy egy jóval régebbi darabot tett a dobozba.

Lippi életében fontos lehetett a kávé, ugyanis egy 150 dolláros kávéfőzőt is vissza akart cserélni, de ott a dobozban még csak nem is egy régi kávéfőző, hanem egy kosárlabda volt. 

A multimilliárdos férfi először úgy csinált, mintha meglepte volna az egész, majd elismerte a Key West-i rendőrség munkáját, és kiemelte, hogy ők a legkedvesebb rendőrök, akikkel valaha is találkozott. Arra nem adott magyarázatot, miért nem fizette inkább ki a termékeket, ha már szigetet tudott venni.

FOTÓ: Monroe County Sheriff Office

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek