A japán fiatalok negyedének még semmilyen szexuális kapcsolata nem volt

Szerző: Fekő Ádám
2019.04.09. 20:30

A lakosság egyre öregebb, a fiatalok pedig egyszerűen nem szexelnek. Az arány csak romlott az elmúlt évtizedekben.

A japán fiatalok negyedének még semmilyen szexuális kapcsolata nem volt

A Tokiói Egyetem tanulmánya elég ijesztő adatot mutatott a japánok szexuális szokásairól, vagyis inkább azok hiányáról: 1992 óta tovább emelkedett azoknak a 18 és 39 év közötti nőknek a száma, akik soha életükben nem feküdtek le senkivel, konkrétan a 24,5 százalékukról van szó, de a hasonló korú férfiak még jobb arányt értek el, 25,8 százalékuk szűz még.

Ez azt jelenti, hogy az ország legfiatalabb férfijainak negyedének semmiféle szexuális tapasztalata nincs az egyre durvábban elöregedő országban.

Hogy mennyire magas ez a szám, azt talán a többi ország állapota mutatja a legjobban: az USA-ban, Nagy-Britanniában és Ausztráliában ugyanez az arány valahol egy és öt százalék között van. 

Közben Japán lakosságának húsz százaléka 65 évnél öregebb, és ahogy arról mi is írtunk, többen szándékosan kerülnek börtönbe nyugdíjas korukban azért, hogy legyen hol élniük.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek