Beperelték Chris Cornell orvosát az énekes öngyilkossága miatt

Szerző: Fekő Ádám
2018.11.02. 18:30

Az énekes orvosa több olyan gyógyszert is rendszeresen írt fel az énekesnek, amik torzíthatják a beteg személyiségét.

Beperelték Chris Cornell orvosát az énekes öngyilkossága miatt

Chris Cornell özvegye egyértelműen az énekes orvosát tartja felelősnek azért, mert az énekes 2017-ben felakasztotta magát, és ezért a bírósághoz fordul. Vicki Cornell szerint a Soundgarden és Audioslave zenekarok egykori énekesének súlyos függőségeihez nagyban járult hozzá Dr Robert Koblin rendszeresen írt fel neki veszélyes és jellemtorzító gyógyszereket. 

Cornell egy detroiti hotelszobában akasztotta fel magát, és bár a boncolás után kiderült, többféle szert fogyasztott az öngyilkosság előtt, az orvosi szakvélemény szerint ezek közül egyik sem okolható egyértelműen a tragédiáért. Vicki Cornell viszont azt állítja, Koblin nem mérte fel elég tudatosan férje mentális és fizikai állapotát, mielőtt elkezdte gyógyszerekkel tömni. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek